Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 21. marraskuuta 2011

Vaunukotia ja konsultaatiota

jormas: Tänäänkin oli hyvä päivä. Heti aamulla meillä oli Järvenpäässä palaveri, jossa Vaunukoti-hanke harppasi oivan askeleen eteenpäin. Meidän uusi, mahdollinen yhteistyökumppanimme on kaivanut virolaiselta valmistajalta motivaation tai ainakin innostuksen uudelleen esiin, joten tällä hetkellä olemme tilanteessa, että koekoti voisi olla testattavana ensi keväänä.


Sitten pidin jäsenjärjestökonsultaation kutsusta Vihreällä Keitaalla, joka sekin oli oikein oivallinen ja asioita eteenpäin vievä reissu.
Päällimmäinen aihe oli Helsingin kilpailutus sekä kristillinen hoito. Helsingin kilpailuttuksen aiheeseen palaan, mutta vasta aikaisintaan joulukuussa. Syytkin siihen kerron sitten.

Sininauhaliiton uusi juristi on aloittanut hommansa tänään, ja oli todella upeaa puristaa Timo Mutalahden kättä. Oleellinen osa Sininauhaliiton kokonaisuutta on palannut kotiin.

Viikonlopun aikana oli oikein pakkasta, meilläkin Jokilaaksossa parhaimmillaan 8 astetta. Mutta sekä kodassa että Matkakodissa riitti lämpöä. Pihapiiriäkin laajensimme ja raivasimme polun pienelle saaralle, joka on Pikkulammessamme. Kun elämme kansainvalistyvässä maailmassa, olemme mekin osaltamme siinä mukana. Tällä kertaa siten, että nimeämme saaria muilla kuin kotokielellämme. Aiemmin yhdessä kolmesta Jokilammesta oleva saari sai nimekseen Strandö toisella kotikielellämme ja nyt käyttöön ottamamme saari on nimetty Kanikonttorimme henkilökunnan mukaan Rabbitislandiksi. Englantia siis.

Ei kommentteja: