Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 9. syyskuuta 2013

"Meriruoko-konti-ki"

jormas: Laitan taas kerran ilman lupia, tällä kertaa monivuotisen yhteistyökumppanini, arkkitehti Hartwig Reuterin ajatuksia Merikonttikodistamme. Tein hieman kielenkorjausta ja otan tekstin pois sekä pyydän anteeksi, jos Hartti niin haluaa:

Vielä sisuksissa naurattaa, merikontti keskellä Hyvinkään asuntomessuja sekä Jorma Soini. Kaikki muu oli ihan tavanomainen huonekalunäyttely. No, oli se Siperian kuusen lautarakennus vähän erikoinen......Kiitos juttuhetkestä, Aapokin oli sitä mieltä, että kannatti mennä messuamaan.

Mieleen jäi, kun mainitsit, että 2014 Jyväskylän messuun voisit tulla merikontti ponttonien päällä Äijälän rantaan, tervetuloa!!!!!!!
Tornitalojen edessä on puhtaaksi raivattu ranta ja uimaranta. Muu rantamaisema on suojeltu lehtometsä, mutta sen edessä on mitä hienoin ruovikko, eli kaislikko.

Saanko tarjota ajatusta? Jos konttisi maisemoitaisiin ja vuorattaisiin ruo'olla sateensuojana (katso liitekuva) ja samalla eristäisi vain sen verran, että se kastepiste pellin alla olisi vähemmän ongelmallinen.  Esimerkiksi  5cm ruokolevy on kauppatavara.

Jos se 'ponttoni' vielä riivaa:
- pitäisi jo pian ottaa yhteytä messupäällikölle Anu Hakala projektipäällikkö, puhelin 014 266 8235, matkapuhelin  050 581 3683, sähköposti anu.hakala[@]jkl.fi tai vaikka Ilkka Haliselle
- eristeasiasta voin suositella Rauli Lautkankare, RI (ylempi amk), Turun ammattikorkeakoulu, "on pätevä tyyppi ruokoasioissa"
- päällysrakennetta vois kysyä Siim Soster, hän rakensi Biolanin konttorikaton 1300m2
- tietenkin ruoko pitäisi jo leikata Äijälän rannalta tulevan talven aikana maaliskuun menneessä, se olisi jotain!! Todella lähiruoko, minulla on leikkuukone sitä varten.

Siis "Meriruoko-konti-ki", kannattaa ottaa yhteytä, meillä on yli 10v ruokorakentajien osuuskunta Jyväskylässä.

Hartwig, 040 5324215, hartwig@reuter.fi

PS oli se tutkimusmatkailijan alus KON-TIKI sidottu paksuilla hamppuköysillä.
Ilkeä PS, tietenkin täytyy olla lattiassa luukku jossa lukee "vikamiehille".

Ei kommentteja: