Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 5. huhtikuuta 2013

Merikonttikoti

jormas: Tänään tuli käveltyä askelmittarin aikainen ennätys päiviksen kanssa. 10 kilometriä ja 110 metriä päälle. Se on noin 80 cm askelia keskimäärin 11582 kappaletta. Ja näillä vuosilla, elopainolla ja pituudella siinä palaa kaloreita 895 kcal. Mukavaa, sillä väliin mahtui altaalla lekottelua reipas kolme tuntia.

Merikonttikoti tulevan Thaikotimme naapurissa
Mutta Merikonttikoditkin edistyvät ja vaikka olemmekin huhtikuun lopun aikataulusta hieman jäljessä, valmista tulee hyvissä ajoin ennen messuja.
Viimeistään ensi viikon alussa allekirjoitamme sopimuksen ja otamme meidän mittapuun mukaan aivan mittavat taloudelliset vastuut kontollemme, jos jotain sellaista menee mönkään, jota emme ole osanneet ottaa huomioon. Mutta toivossa on hyvä elää ja rauhassa kuolla, sanoi lapamato.
Tähän alle laitan lähes muuttumattomana Selkistä eilen saamamme raportin. Toivottavasti en saa mestaustuomiota  arabimaiden tapaan, sillä lupaa raportin julkaisemiseen minulla ei ole:

"Huomenta sinne! Sorry! En ole lähipäivinä oikein kerennyt keskittyä kontin systeemeihin, sillä meiltä laukesi puhdistamo ja siihen olen joutunut tekemään pikaista remonttia.
Kaikki pumput (5) on jouduttu uusimaan ja suuret säiliöt tyhjentämään jne.... Paskahomma niin sanoakseni ja kirjaimellisesti. Tämän ja huomisen päivan aikana uskon tämän asian olevan kunnossa.

Duossa eilen eristetty ja levytetty keittiön lattia ja makuuosassa tehdään kipsilevyjen asennusta.
Kontit on liitetty yhteen ja kaulusta yhdysaukkoon voidaan mitoittaa.
Tekniikkaa on asennettu ja jotain hässäkkää tuntuisi vielä keittiölaitteiden osalta olevan. Keittiön viemäriputki joudutaan kai upottamaan, joten sähköputkitukset siltä osin joudutaan muuttamaan.

Ikkunat ja ovet ovat kaikki tulleet ja Rauski tarkastaa niiden sopivuuden, mutta asennus jätetään ihan viimetinkaan.

Nyt tämä kojootti lähtee paskapuhdistamolle, joten ajatus siitä viipyköön teidän mielissänne pitkin päivää..

Siunausta ja voimia elämästä nauttimiseen !!

Heikki"

Ei kommentteja: