Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Vähän niin kuin laittaisi mökkiä talviteloille

päivis: Tein jo ajat sitten listan, mitä on tehtävä, ennen kuin minäkin suuntaan kohti Thaimaata. Listan käytännön toteutuksen aika on ollut eilen ja tänään. Vähän on samanlainen fiilis niin kuin laittaisi mökkiä talviteloille, vaikka koskaan en ole sellaista ollutkaan tekemässä. Voin vain kuvitella. Aikaisempaan verrattuna meillä on nyt paikkoja kylmillään, sillä sähkömittari käy pakkasten tullessa, ja ehkä jo nytkin, niin vinhaa vauhtia, että tämä ratkaisu tuntuu oikein järkevältä.

Vaikka piha tästä vähän hiljenee, ei se tarkoita, että paikka on ihan omillaan. Harvalla, mökkiläisellä varsinkaan, varmaan on mahdollisuus samaan kuin on meillä. Säännöllisesti Jokilaaksossa käyvät yksi poliisi ja kaksi turvallisuusalan ammattilaista valvomassa, että kaikki on kohdallaan. Siinä sivussa syöttävät myös kaikki metsän ja muut eläimet, joita täällä ruokimme.

Matkalle lähtö on aina mukavaa. Tylsintä siinä on pakkaaminen, mutta kun matkustaa vain toiseen kotiin, pakattavaakin on varsin vähän: passi, matkalippu, rahaa, luottokortit, lääkkeet, neljä kirjaa, tietokone, kaksi pakettia kahvia ja kamera. Siinä noin päällisin puolin tämänkertainen matkakassini sisältö. Lähtöselvityksenkin tein jo netin kautta, joten kaikki alkaa olla valmista. Jorma on luvannut odottaa minua huomisaamuna Ranen talon uima-altaalla, joka on kuulemma lähellä Jomtien bussiasemaa. Ehkä löytyvät, allas ja puoliso.

Ei kommentteja: