Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 11. lokakuuta 2024

Thaikotimme esittelyä

Eilen ja toissapäivänä esittelin Thaikotimme pihapiiriä 11 kuvan avulla. Tänään teen saman sisätiloille. Todellisuudessa ne ovat pienemmät, sillä käytin kuvatessani 0.6 laajakulmaa.

Sisään tultaessa on tavallaan aulaksi tarkoitettu ja vain vähän kalustettu pieni huone. Sen peräseinän hevostaulun alla PeeCeeX skootterini viettää Suomessa oloaikani. Joskus vieraiden käydessä roudaamne sinne sohvan kaveriksi pari tuolia ja pikku kaffe- tai teepöydän.

Aulahuoneesta on käynti ainoaan ilmastoituun tilaan. Makuuhuoneeseen, jossa on televisio sekä viime talvena hankkimamme ompelijan tekemät uudet verhot vanhojen repaleisten tilalle. Vuoteen takana olevasta ikkunasta näkyy muutaman metrin päässä naapurin kanala ja toisesta ulkokeittiö sekä hieman pihaamme.
Saman huoneen läpi kuljetaan myös vielä pienempään sisäkeittiöömme. Sinne ei ruokapöydän, kahden tuolin, jääkaapin, riisi- ja kahvinkeittimen tason lisäksi juuri muuta mahdu kuin sen alle riisisäkki.
Keittiöstä kuljetaan tarkoituksenmukaisiin, mutta vaatimattomiin toilettitiloihin. Joissa on iso saavillinen huuhteluvettä, viemärin päässä pytty sekä bideen lisäksi vesiletku suihkuksi. Muun kuin ilman lämmittämä vesikin on joskus ollut, mutta Morakot oli myynyt laitteen sähköiskun saaneena tai sen pelossa jollekin vähemmän pelokkaalle.
Ehkä kaunein, mutta ainakin suurin on perimmäinen ja keskeneräinen. Olohuoneeksi tarkoitettu, josta puuttuu välikatto. Niinpä siellä kulkee myös öttiäisiä, joilta ei rauhaa saa yöaikaan edes vuoteessa ilman kuvan moskiittoverkkoa. Parempi ja isompi hyttyshäkkikin oli viime talvena, mutta se on lähtenyt kesän mittaan Tatan tyttären matkassa jonnekin.

Ei kommentteja: