Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 8. huhtikuuta 2018

Karaokea

päivis: Asetin syksyllä tavoitteeksi, että käyn Thaimaassa ollessamme laulamassa karaokea. Suomi-paikkojahan täällä riittää ja ainakin joissakin on mahdollisuus lauleskella karaokea. Nyt on sekin tavoite toteutettu, jopa kahteen kertaan.

Pattaya Suomi-Seuralla on pitkin talvea järjestetty karaoke-tansseja. Kerran sitten päätin, että menen sinne. Olin etukäteen katsellut pitkän puoleista listaa, josta saattoi valita mieluisan kappaleen. Lista oli kieltämättä vähän outo. Oli paljon esittäjiä ja kappaleita, joista minulla ei ollut harmainta hajua. Bongasin sieltä kuitenkin Muskan Krokotiili-rockin.

Paidaton ravintoloitsija opastaa.
Krokotiili-rock oli yhtä hengästyttävä laulettava kuin toiseksi valitsemani Altain huiput -humppa. Tuntui siltä, etten enää muistanut mitään hengityksen pidätys -harjoituksista, joita tein syksyllä laulutunnilla Emmi Pakkasen luona.

Sen humpan muuten valitsin siksi, että ihmiset tosiaan tanssivat karaokekappaleiden tahdissa. Ajattelin, että humppa houkuttaisi sen illan väkeä paremmin kuin rocki. Saatoin olla oikeassa.

Luulin että Thaimaan-reissun karaokelaulannat jäivät tuohon yhteen kertaan Suomi-Seuralla. Siinä olin väärässä.

Tänään kävimme kauppareissulla ravintola Helmessä ja kuinka ollakaan, siellä laulelivat pienellä porukalla karaokea. Melkein välittömästi, kun olin saanut eteeni pullollisen alkoholitonta olutta, sain myös kutsun mennä laulamaan.

Jostain takaraivosta keksin, että Kirkan (siis jo toinen Babitzin) Hengaillaan, voisi sopia. Ja sehän löytyi Helmen listoilta. Ei muuta kuin laulamaan.

Oma arvioni laulamisestani on, että ääneni oli kolkko (sitä tosin on vähän vaikea itse kuulla), en laulanut puhtaasti ja sanojenkin kanssa oli vähän vaikeuksia, kun pöydän ympärille kokoontunut iloinen seurue esti melko tehokkaasti tekstin näkemisen. Mutta samalta porukalta tuli kiitettävät ablodit ja kannustushuuto, että "jatkoon". Ei, kyllä se tällä kertaa sai jäädä yhteen kappaleeseen.

Tämän päiväisestä voisi myös kai väittää, että joissain asioissa olen kyllä luultavasti keskivertokansalaista spontaanimpi. Joku voisi sanoa, ettei taida paljon päätä palella.

Ei kommentteja: