Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 18. syyskuuta 2017

Eläkefestarit Itä-Pasilassa

päivis: Työpäivät alkavat käydä vähiin. Tänään pidettiin läksiäiset, vaikka työpaikalle menen vielä tiistaina ja keskiviikkona. Ennen eläkefestareitani osallistuin vielä tiimipalaveriin ja puuhastelin Webropolin ilmoittautumislinkkien parissa.

En halunnut mitään erityishuomiota tai muuta perinteistä eläkkeellelähtemistapahtumaa. Kun jotain kuitenkin toivottiin, keksin, että voisimme mennä ulkoiluttamaan hoitokodin asukkaita. Paikaksi löytyi melkein nurkan takana sijaitseva Päiväkumpu Oy:n Itä-Pasilassa sijaitseva hoitokoti.

Tässä oli osa meistä ja ulkoiluttamistamme hoitokodin asukkaista.
Aidan toisella puolella päiväkotilapset olivat leikeissään.
Saatiinhan ne kakkukahvitkin siellä kyllä juotua, mutta pääasia oli talon asukkaiden ulkoiluttaminen. Kaikkiaan päälle 50 asukkaasta ulos kanssamme pääsi kymmenkunta eri-ikäistä, enimmäkseen muistisairasta ihmistä. Osaa lykittiin pyörätuoleissa.Ulkona kuljeskelu ei heille ole jokapäiväistä herkkua.

Luulenpa, että iltapäivä jää kaikille mukana olleille työkavereilleni hyvin mieleen. Minä ainakin muistan tämän puolipilvisen ja tuulisen syyspäivän varmasti niin kauan kuin oma muistini pelaa.

Tässä mennään käsikynkkää pitkin Pasialan polkuja. Muutamalle työkaverille
tokaisin työpaikalle palattuani, että tässsä kuvassa minusta voi sanoa, että
"lyseo takaa, museo edestä". Eivät tunteneet eivätkä kai ymmärtäneetkään sanontaa.

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Takana tuttu talo asumme siinä.