Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Koirat, Pete ja Ravintola Helmi sekä Meow ja me

jormas: Tänään kirjoitan taas vaihteeksi koirista. Tekemiseni Pattaya Suomi-Seuralla on vähentynyt osin siksi, ettemme asu sen yhteydessä enää ja siksi, että Seuralla on sangen vähän tilaa omilla aivoilla ajatteleville ja varsinkaan kritiikille. Tähän aiheeseen palaan varmasti myöhemmin, mutta antaa pölyn hieman laskeutua, ettei tule kirjoitettua sellaista, jonka takana en voisi seistä. Eilen kuitenkin huonosta kohtelusta sai osansa Päivis, joka määrätyllä tavalla sai maljan täyttymään minultakin.

Joka tapauksessa nyt on enemmän tilaa eläimille, jotka ovat huomattavasti kiitollisempi tekemisen kohde. Jo vuosien ajan olemme tukeneet Gerryn tekemää, ensiarvoisen tärkeää työtä. Viime reissullamme löysimme kuitenkin Meowin, joka todella köyhissä olosuhteissa tekee vähintään yhtä arvokasta työtä. Olosuhteet ovat karut ja ymmärsimme, että Gerry on varojen puutteen vuoksi joutunut luopumaan yhteistyöstä Meowin kanssa. Meow koirineen ja kissoineen tulee saamaan jatkossa meiltä enemmän ainakin aikaa, mutta myös jonkun bahtinkin.
Tänään käytimme Meowin paikassa ravintola Helmen omistajaa Petri (Pete) Repoa, joka lupasi kortensa kekoon antamalla keräyslippaalle hyvän paikan ravintolassaan. Sillä teolla minun käymiseni Helmessä tiivistyy, sillä osaltaan on mukava viedä joku kolikko juomisista ja syömisistä Peten kuppilaan. En osaa Petrin käynnistä Meowin luona sanoa mitään, sillä mies oli sanaton tai ainakin vähäpuheinen. Ehkä tähänkin asiaan palaamme.

Eilen tai oikeastaan koko alkuviikon meillä on ohjelmassa ollut mieleisen keräyslippaan metsästys. Ja eilen viimein tärppäsi, Lippaan parissa askaroimmekin vielä jonkun tovin ennen kuin "Ensiapua eläimille" lipas on valmiina käyttöön. Koska keskeneräistä työtä ei näytetä kuin hulluille ja narreille, niin kuva lippaasta julkaistaan, kun se on valmis. Joka tapauksessa oma pikku työmme eläinten, lähinnä koirien parissa jatkuu edelleen. Ruokimme nälkäisiä suita siellä täällä, opetamme koirille koirasuomea ja jaamme rapsutuksia. Päihdetyön ammattilainen sanoisi tästä oman kohderyhmänsä kanssa, että se on sitä antoisaa ja raskasta  asiakastyötä. On tekemisemme sitä tahi tätä, meille ja koirille se antaa päiviin paljon sisältöä.

Ei kommentteja: