Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 29. marraskuuta 2014

Lauantaipäivän sälää

jormas: Tänään oli Seuralla jokaviikkoinen hernekeitto- ja lättupäivä. Ne voi ottaa salaatilla tai ilman, soodalla tai kahvilla, mehulla tai leivällä ja niin edelleen. Vaihtoehtoja on monia. Ja kävijöitäkin melko mukavasti.
Töitä tehdään myös melkoisesti Seuran uusien tilojen eteen. Motivaatiota nakertaa, että en ole ollut mukana suunnittelemassa tilojen markkinointia ja pariin ehdotukseeni en saanut edes vastausta. Yleisesti ottaen osa on ankarasti tilojen hankkimisen puolella, osa yhtä ankarasti vastaan ja iso osa katselee rauhassa. Ja ehkä ihmettelee, että miksi emme osaa olla tässäkään asiassa yhtä mieltä tai ainakin puhaltaa samaan hiileen. Tänään sen loihi sanoiksi yksi vanhan liiton jermu, kun totesi, että valitettavasti Seuran tilojen hankinnasta on tullut monen suomalaisen henkilökohtaiseen pahan olon ja katkeruukdsien purkupaikka. Mutta ehkä se on sitä per..saa...juma suomalaista sisua.

 
Tänään kävin myös nauttimassa vuosiannokseni petanque kuulapelistä. Oli nimittäin parikilpailujen aika. Ja puolustettavana viime vuoden pronssimitalit. Saldo Jyrillä ja minulla oli nyt kuudesta ottelusta  pyöreä nolla. Ei siis ainuttakaan voitettua ottelua. Mutta seura sekä henki Buddhan aukiolla oli loistava ja se on pääasia.

Päivän päätteeksi oli ohjelmassa vielä Pattaya Suomi-Seuran hallituksen kokous, jossa asioita taas aivan mukavasti. Meille oli tarjottu ostettavaksi muun muassa paikallista ilmaisjakelulehteä, johon hallitus sanoi yksimielisesti, että ei kiitos. Ja aivan oikein, sillä emme saa pidetyksi hanskassa edes omien nettisivujen noin kymmentä mainosta.

Ei kommentteja: