Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 28. joulukuuta 2013

Sini Saarela

jormas: Sini Saarela pääsi siis vapaaksi. Hienoa sanon minä. Hienoa siinä oli muun muassa se, että kuten ympäristöministerimme sanoi, Sini oli valmis kantamaan myös oikeudellisen vastuun. No, loppujen lopuksihan kävi niin, että hän ei saanut edes syytettä, joten netissäkin elämöineet, jotka toivoivat Sinille tuomiota, saivat pitkän nenän.

Minun ei tarvitse edes pohtia olenko Saarelan kanssa kuinkakin samaa mieltä, sillä olen nimittäin maailman sivu arvostanut ihmisiä, jotka elävät kuten puhuvat ja ovat valmiit laittamaan henkilökohtaisesti jotain likoon asian puolesta, johon uskovat. Samasta syystä arvostan Wahlroosin Nallea, sillä silmissäni hän on juuri sellainen kuin kunnon pesunkestävän porvarin kuuluukin olla. Siihen ei kuulu turhaa vaatimattomutta saati köyhyyttä, vaan hän on ja elää kuten puhuukin. Näin on tai ainakin oli myös kai jo kadonneen "rodun" tulisieluistenkommunistien kanssa. Heitäkin arvostin, jos he myös elivät kuten puhuivat.

Vaan toista olen minä itse, kuten myös muut netissä elämöivät, joiden suurin ansio taitaa olla leukojen louskuttaminen nimimerkin takaa. Olemme enemmän tai vähemmän itseään rakastavia floppeja. Heistä tai meistä ihmettelen tällä hetkellä ehkä eniten niitä suomalaisia, jotka olivat valmiit panemaan Sinin vuosiksi tyrmään. Ja kuten kirjoituksista voi päätellä, siihen ei olisi tarvittu edes oikeudenkäyntiä.

Kyllä se on linnun oma vika, kun ei osaa olla öljystä pois, kun vähän vahingossa lorahtaa
 
Poissa oli heiltä kokonaan niin sanottu ryssäviha, joka sekin oli merkillinen ilmiö. Meillä valkolaisilla olisi paljon tässä asiassa opittavaa mustalaiskultuurista, jossa suku ei hevin mustaakaan lammasta hylkää, jos se tai hän joutuu vankilaan. Mutta kun Sini Saarela oli framilla, olikin yht´äkkiä venäläinen mitä esimerkillisin oikeusvaltio, jossa ei väärää tehdä, ei ainakaan silloin, kun syytettyjen penkille ollaan laittamassa kolmekymppistä suomalaisnaista. Mutta suomalasimies on ainakin netissä nimimerkin turvin raavas ja karu tuomioissaankin, kun sille päälle sattuu. Eikö totta?

Ei kommentteja: