Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 17. kesäkuuta 2013

Merikonttikoti valmistuu

jormas: Viime päivinä ja varmasti jatkossa koko kesä menee Duokodin kimpussa, sillä joka päivä tapahtuu ja on tapahduttavakin, sillä Hyvinkään Asuntomessuaika lähestyy.

Tänään löimme lukkoon päivän, jolloin kotimme matkaa Selkistä http://www.kuljetusliikesorvari.fi toimesta Hyvinkäälle, esittelykohteeksi numero 29. Tässä yhteydessä julkinen kiitos kyseiselle kuljetusliikkeelle, joka sponroi kuljetuksen sinne. Ja toinen julkinen kiitos konttien myyjälle http://www.scandiccontainer.fi/, joka maksaa konttikyydit Tuusulan Jokilaaksoon.

Tapasin myös yrittäjän, joka tulee kanssamme esittelemään seinästä vedettävää vuodetta. Mielenkiintoinen tuote, joilla oli Suomessa menneinä vuosikymmeninä markkinoita ja suosiota enemmänkin. Joka tapauksessa merikonteista  tehdyissä asunnoissa on jokainen neliö käytettävä hyödyksi, joten kukapa tietää....

Kosteiden tilojen laatoitus on saumausta vaille valmis, joka sekin on oiken oiva asia.

Heikki on tehnyt ilmeisesti koko viikonlopun töitä, sillä sähkötyötkin olivat menneet aimo harppauksen eteenpäin. Muun muassa ulkovalot olivat saaneet paikkansa, jotka näyttivätkin oikein tyylikkäiltä.

Ylihuomenne Ekidea Oy laittaa kostean tilan kaapistot paikalleen. Sen jälkeen on ilmastointiasennusten sekä sähkötöiden loppuun saattamisen aika.

Duokoti on myös maalattu kokonaan uudestaan ulkopuolelta, joten se on hieno.

Takan savupiippu odottaa vielä tukirautoja, jonka jälkeen takassa voisi ottaa vaikka koesavut. Ehkä sen osalta odotamme kuitenkin, kunnes koti on siirretty hallista ulkoilmaan.

Monennäköistä ihmettelijää on paikan päällä käynyt, sillä hanke on herättänyt melkoisen mielenkiinnon vähän siellä täällä. Itse asiassa mikään hanke, jossa olen ollut mukana, ei ole herättänyt moista innostusta.

Ei kommentteja: