Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 13. huhtikuuta 2013

Meinattiin mennä epähuomiossa Indonesiaan

jormas: Pari päivää on särkenyt päätä, joka johtunee tyynyjen vähyydestä. Niitä nimittäin pitää minulla olla. Ja kun tänä aamuna ei särkenyt päätä, oli selkä vastaavasti melkoisen kipeä. Sekin saattaa johtua tyynyjen puutteesta tai sitten olen yöllä nähnyt painajaisunia. Palkkatyöstä.

päivis kartanlukuhommissa vaatimattomassa
hotellihuoneessamme
Päivän menuksi olimme ajatelleet paluuta Sentosan saarelle ja siellä sen oiville hiekkarannoille todella turkoosin veden ääreen. Mutta tulimme saarijuna-asemalla toisiin aatoksiin, sillä saattaa olla lauantaipäivästä johtuvaa, sillä saarelle oli melkoisesti menijöitä. Meitä ei ruuhkat miellytä edes pakon edessä, jota nyt ollut.

Sen sijaan bongasimme vesimatkanmyyjä-toimistoja, joista ajattelimme ostaa  matkat jollekin lähisaarelle. Saarikin oli jo valittuna, mutta onneksi lipunmyyjä sanoi, että satama saaressa on teollisuusalueella. Ja eikä sillä hyvä, hän kyseli meiltä myös passeja. Siinä selvisi, että saari olisi ollut Indonesiassa, jonne suomalainen saattaa tarvita peräti viisumin. Meidän seikkailumielellä ja tuurilla olisi käynyt niin, että olisimme olleet huomenaamulla jumissa Indonesia saarella ilman viisumia eikä matkalla Malesian Kuala Lumpuriin, jonne on liputkin jo ostettu. Luksusbussin toisesta kerroksesta.

Mutta kaikki on edelleen oolrait ja kiertelimme kauppoja ja katselimme suutelukilpailuja yhdessä kauppakeskuksessa. Voittajaa ei saatu vielä selville, kun vaihdoimme maisemaa.

Singapore on suomalaisittain tai ainakin aasialaisittain melkoisen kallis maa. Ei kuitenkaan aivan Suomen tasoa. Kohteena kyllä sellainen, jota voi suositella muutaman päivän kaupunkilomaksi ja saattaapa olla, että tulemme tänne  toistekin. Ja menemme Indonesian saarelle.

Ei kommentteja: