Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 7. tammikuuta 2013

Merikonttikodit

jormas: Tänään oli oikein aktiivinen työpäivä. Ei kuitenkaan ansio-sellainen, sillä työnantajani on vastoin sovittua ilmoittanut, että koska työpäiväni on aiemmin tehty sisään, ei sovituista töistäkään työsuhteen loppuun saakka makseta edes kuluja, vaikka ajankäyttöni sponsoroisinkin työnantajalleni. Joten kiusaa se on pienikin kiusa, joka ei kuitenkaan minua häiritse, sillä koen saavani moisesta vain virtaa ja eliksiiriä kantaa yhteiskuntavastuuta, kuten hyväksi koen ja näen.

Tämän päivän pääpuurtaminen oli kuitenkin Järvenpäässä, jossa kehittelemme osin ARA:n rahoituksella uusia tuulia asumisneuvontaan. Helmikuussa odottelemme ARA-päätöstä Wärttinä 2:n osalta. Hanke on yksi ARA:n suurimmista, joten siinäkin riittää askaretta moneen lähtöön.
Mielenkiintoista siis kaikkiaan ja Järvenpään, kuten sen omistaman kunnallisen vuokrataloyhtiönkin kanssa on oikein mielenkiintoista tehdä entistä parempaa ja palvelempaa kaupunkia.

Mutta muutakin mahtui päivään. Siirtolapuutarhanomaiselle Merikonttikotikylälle etsimme paikkaa pääkaupunkiseudulta ympäristökuntineen. Yksi siihen soveltuva alue on nyt kiikarissa, mutta monta mutkaa on siinäkin matkassa.
Yksi suurimpia lienee kaavoittan suhtautuminen, sillä myös heillä Merikonttikoti vääntyy ennakkoasenteiden mukaisesti vähintäänkin entisaikoja intiaanikyläksi. Mutta töitä tehdään hartiavoimin, joten ehkä tämäkin hanke on satamassa jossakin vaiheessa.

Merikonttikoteihin liittyvä takkayhteistyö nytkähti sekin eteenpäin. Olemme saamassa mukavat alennukset, jos valmistaja saa tehdä kohteestamme messuilla jutun ja kuvata yhtä jos toista siihen liittyvää.

Ei kommentteja: