Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 7. kesäkuuta 2012

Keskari Cruising

päivis: Olemme tänne maalle muuton jälkeen eläneet jotenkin sosiaalisempaa elämää kuin ennen, vaikka juuri tänä aamuna juttelimme, että täällä Jokilaaksossa olisi myös kaikki eväät erakoitumiselle. Olemme tässä ihan lähiaikoina käyneet Hyrylän markkinoilla, Keravan katukirpparin ajankohdat on tallennettu kalenteriin jne.

Eilen osallistuimme avoautoille tarkoitettuun Keskari Cruising -tapahtumaan, joka järjestettiin nyt seitsemännen kerran. Meillähän on Martti-niminen avoauto, jolla pyyhkäisimme Keski-Uusimaan pihaan muiden rättikattoisten joukkoon. Taisi siellä olla muunkinlaisia kattoja, onhan niitä peltikattoisiakin avoautoja. Eikä mikään yllätys ollut, että piha-alueella oli pari muutakin smart Fortwo Cabriota. Äänestimme oman Marttimme näyttelyn kauneimmaksi autoksi, mutta emme tainneet voittaa kahdella äänellämme, sillä täytyy tunnustaa, että Keskarin pihaan oli ahtautunut toinen toistaan upeampia ajopelejä.

Joukossa oli suuren suuria ja tarkasti puunattuja kaunottaria.
Tapahtuman hauskuus huipentui cruisailuun poliisimoottoripyörän perässä Hyrylästä Keravalle ja Järvenpään kautta Tuusulanjärven vastarantaa pitkin takaisin Hyrylään. Tämän päivän lehtikään ei kerro, paljonko autoja tarkalleen oli, mutta varmaan ainakin sata. Tilaisuuden kuuluttaja lupasi ajamaan lähteville, että matkan varrella on yleisöä ja saamme vähintään valtiovieraiden kohtelun. No, olihan siellä teiden varsilla vilkuttelevia ihmisiä siellä täällä.

Tapahtumalla on jonkinlainen säätakuu, sillä kertaakaan kuulemma ei ole satanut tapahtuman historian aikana. Eilen kuuden aikaan meillä Myllykylän kupeessa satoi lähes saavista kaatamalla, mutta kun pääsimme Hyrylän keskustaan, taivaalla näkyi vain jokunen poutapilvi.

Ei kommentteja: