Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 20. tammikuuta 2012

On monia asioita, joita ei voi estää

jormas: Kuten otsikko kertoo, on asioita, joita ei voi estää. Yksi niistä on päiviksenkin mainitsema lumentulo. Ja niin totta se oli hänen arvionsa, että en päässyt Martti-osa-autollamme pihaan saakka, vaan oli haettava mönkijä apuu. Me nimittäin ajamme vallan kitkarenkailla, jotka pidon kannalta eivät ole parhaat mahdolliset. Varsinkaan sen jälkeen, kun niillä on tallusettu 30 000 kilometriä. Joten se siitä, sillä  vähän ajan kuluttua oli jumissa sekä Martti että mönkijä. Mutta kun aikamme taiteilimme yhdessä, olivat molemmat härvelit pihamaalla ja pääsin hommiin. Ehkä arvaattekin, että lumihommin. Lunta on tosiaan tullut ja tulee koko ajan ja minusta se on mukavaa. Koko Jokilaakso, tekemämme Hevoshaan lenkin kanssa on peittynyt ja peittyy yhä aina vaan kauniinpaan ja kauniinpaan lumivaippaan.Tähtien asento töiden suhteen oli tänään meille oikein suotuisa, sillä jo tutusta paikasta, 150 metriä syvästä porakaivosta emme saa vettä kuin silloin, kun ei ole pakkasta. Tänään oli siis vedenhakupäivä ja runsaasta lumesta huolimatta 1200 litraa vettä on haettu ja pumpattu kolmeen eri säiliöön. Reilu tuhat litraa Sosiaalikonttiin ja loput kahteen Matkakodin säiliöön.
Tästä päivästä muuten olen käyttänyt sangen suuren osan nettisivujemme päivittämiseen lähinnä mainosten osalta. Niitä kannattaa kurkistella, sille linkkien alta löytyy muutakin kuin mainosta. Yhdistyksemme arvostaa jokaista sivuilla olevaa yritysta hyvin paljon, sillä ne eivät ole ainoastaan rahan tai leiväntekovälineitä. Vaan jokainen kantaa omalla tavallaan yhteistyökumppaneinamme yhteiskuntavastuuta elämästä sekä ihmisistä, jotka syystä tai toisesta elävät ahdíngossa, joka muuten ollenkaan aina ei ole taloudellinen.
Eeki Mantere alias Viktor Kalborrek
alias Kari Grandi jne jne...
päiviksen kirjoituksissaan esillä pitämä asumisen teema on äärimmäisen mielenkiintoinen ja monella tavalla haastava. Sillä koti ei tule vain seinistä, jos niistä lainkaan. Kuka sanoikaan, että kaiken kannan mukanani?Blogisivullamme on myös linkkejä biiseihin. Tähän aiheeseen liittyvä, yksi parhaista kappaleista löytyy sieltä. Se on edesmenneen ystäväni tai ainakin kaverini Eeki Mantereen hieno tulkinta laulusta Tuhansien tähtien hotelli. Hiljentykää rauhassa ja kuunnelkaa se. Tarkkaavaiset tai sisäpiirin ihmiset löytävät kuvista myös yhteyden Sininauhaan. Ja jos joku oivaltaa keneen, tarjoan hänelle kunnon pihvin Jokilaakson kodassa.

1 kommentti:

Raimo Sulin kirjoitti...

Pitäisköhän tulla piffille.!? Kunhan noi lumet ensin sulaa. En haluu lumitöihin.
Siunausta JormaS ja PäiviS.

Tv. Ressi-Rami / PispalanPoika