Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 9. tammikuuta 2024

Henkilökohtaisia juhla- ja liputuspäiviä

Kun täytin 50 vuotta, antoi serkkuni Markku minulle lahjaksi pienikokoisen Suomen lipun, joka on kulkenut matkassani siitä lähtien. Se on merkityksellinen muisto senkin vuoksi, että se tuo tuulahduksia eletystä elämästä. Samalla asialla pienen keittiönhyllyni ylimmällä tasolla on puolentusinaa pöytästandaaria, mutta vain Markun lahja on lippu.

Vuosi, kaksi sitten tein Joklaaksoon juhlapaikan, jonka minisalkoon nostan yleisinä ja henkilökohtaisina merkkipäivinä joko minilipun tai jonkun viireistäni fiilisten ja juhlapäivien mukaan. Kuvassa juhlapaikalla on sukuni pöytästandaari.

Muita henkilökohtaisia liputuspäiviä ovat muun muassa kastepäiväni, osaomistuskoira Niilon syntymäpäivä, tänään en tee mitään päivä, korpunkastajan päivä sekä syntymäpäiväni ja niin edelleen. 

Kirjoittaminen meni tänään blogin osalta vähän kiville, sillä oli puuhapäivä, kun valettiin pihan patio uudelleen. Tai enhän minä muuta tehnyt kunhan jaloissa pyörin. Tietysti koko suunnittelu ja tekemisen organisointi olivat käsialaani. Lopputulokseen olen hyvin tyytyväinen. 

Ei kommentteja: