Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 31. lokakuuta 2023

Uusi henkilökohtainen valmentaja

Eilen käyttädyin kuten jotkut huipulle pyrkivät urheiljat konsanaan ja sulloin Kiinasta hankkimani 100 bahtin sparrarin sängyn alle. Sillä elopainon aleneminen loppui 3-4 kilon pudotuksen jälkeen vähän yli sataan kiloon. Kaikkea pitää kuitenkin yrittää ja vaihdoin henkilökohtaista kunto-ohjaajaa, joten ajoin kaupunkiin, paikalliseen Puuiloon sekä ostin uuden, 450 bahtia maksaneen valmentajan. Mutta ei se mitään auttanut. Vaaka näytti tämä aamuna 101,5  kg 🤬.

Mutta pitsinnypläystä ja amatöörien hommaa on painonhallintaprojektini. Uusia keinoja etsiessäni törmäsin nimittäin Tosi miehen vastaavaan, johon voit tutustua kilkkaamalla tästä

Arkista elämää Rautiainen on matkalla Malesiaan päässyt Lang Suaniin ja löytänyt Harry Limen, Kolmannen miehen ja hänen vaimonsa. Luulen, että hän jää naispuoliseksi kotimieheksi ja me jatkamme Phatthalungista huomenna kohti valtakunnan rajaa Ensimmäisen, Toisen ja Kolmannen miehen voimin.

Tänään pakkaan pyörään loput vaatteet, muut tilpehöörit ja tietty lääkkeet sekä asiakirjat. Luotto- ja pankkikortit jätän kotiin ja otan riihikuivia seteleitä matkaan sen verran kuin ajattelen törsäilemättä tarvitsevani.

Rofa tekemissä Arkista elämää Thaimaassa videoihin olen minäkin jo päässyt mukaan. Jos en nyt kuitenkaan elävänä niin nimeltä mainittuna kuitenkin 🫡. 

Ei kommentteja: