Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 1. elokuuta 2019

Toinen blogisti häippäsi

Jormas: Noin kahdeksan vuotta kirjoitin joka päivä Päiviksen kanssa yhteistä blogia vuoropäivin. Reippaasti yli 2500 kirjoitusta. Ehkä noin paperiarkin tai puolen mittaisia. Melkoisen paksu kirjaksikin.

Lukukertoja on ollut noin 350 000. Jollekin vähän, mutta minun maailmaani paljon. Yksittäisen kirjoituksen lukijaennätystä pitää Päiviksen tarina thaimaalaisen ajokortin hankinnasta. Hyvänä kakkosena seuraa oma kirjoitukseni Salla Honkapäästä ja hänen työstään koirien hyväksi ja kanssa. Listoilla ovat myös Päiviksen farkut, jotka olivat yön pakkasessa sekä Merikonttikoti. Eniten lukijoita yhteensä on kerännyt kuitenkin kirjoitukset tuusulalaisesta Sjöblomin suvusta.

Yhteinen kirjoittaminen on tullut tiensä päähän avioeromme myötä. Päivis ei sitä halunnut jatkaa, joten jatkan yksin.

Ehkä joskus löydän jonkun, joka haluaa tulla kaveriksi kirjoittamaan samalle blogialustalle. Säännöllisesti tai epäsäännöllisesti. Toisin sanoen, julkaisen kirjoitukset, jos joku niitä lähettää. Joten please, nimimerkillä tai omalla nimellä vaikka sähköpostiini jorma.soini@in105.fi.

Välillä aiheen keksiminen on ollut tuskaisen tien takana. Silti on se aina löytynyt. Tien tausta ja aihe.

Minulle tämä oli mukava ja yhteinen harrastus Päiviksen kanssa, jota olisin halunnut jatkaa. Mutta kun ei mahduta samaan avioliittoon, ei näköjään sovita samaan blogialustaankaan.

Kun nyt jatkan yksin, teen tästä vieläkin henkilökohtaisempaa. Luulen, että poimin menneisyydestä itselleni tapahtunutta enemmän, josta tulee varmasti pyyhkeitäkin. Voi tietty olla, että kaikkoaa viimeinenkin lukija. Silti kirjoitan, sillä teen sitä varsinkin itselleni ja itseni vuoksi.

En siis kuulu heimoon, joka ei puhu tapahtuneista, vaan vaikenee joskus umpimielisyyteen saakka ja ajattelee lähes kaiken itselle tapahtuvan olevan yksityisasioita.

Minusta on mukavaa puhua ja sanoa kirjaimilla. Iloitsen, kun joskus joku ventovieras Suomessa tai kaukomailla ottaa hihasta kiinni ja sanoo "Moi, et minua tunne, mutta minä tunnen sinut, sillä olen blogisi säännöllinen lukija".

Ei kommentteja: