Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 26. helmikuuta 2019

Luksusmarinaa ja mielensäpahoittajia

jormas: Tovi tai useampikin sitten kirjoitin blogin suomalaisista, jotka saavat polttoaineensa voimalla huonosti ja pahoittamalla mielensä. Muitahan se ei juuri liikuttaisi ellei päivittäistä pahoinvointitankkausta suoritettaisi haukkumalla toisia julkisesti usein henkilökohtaisuuksiin menevin solvauksin.

Itse saan niistä mojovan annoksen, koska kerron mitä teen Jomtien Pattayan seudullakin rehoittavan irtokoiraongeman hillitsemiseksi.

Tosin nyt lienee seesteisempää tiedossa minullekin, sillä eilen huomasin thaikotipihamme hotellin, kuvan kultakalojen pitävän myös koirien makupaloista. Joten ne saavat nykyisin osansa, kun tulemme aamulenkillä Sonja Resortin kautta ja läpi.

Pitkään jaksoin näistä tyhjänräksyttäjistä uskoa, että he oikeasti haluavat tehdä jotain koiraongelman poistamiseksi. Siispä kirjoitin toissa päivänä seudulla tehtävästä sterilointityöstä blogin, jossa jälleen kerran pyysin suomalaisia mukaan. Saldona oli useampi kymmenen alamittaista kommenttia, mutta ei ainuttakaan maan lakien mukaista, toteuttamuskelvollista ehdotusta.

Joten on nostettava kädet pystyyn ja viimein ymmärrettävä, että kulkukoiraakin pahempien räksyttäjien tarkoituksena on ainoastaan voida huonosti tai hyvin huonosti. Sekä jakaa sitä päivästä toiseen muillekin vähemmän rakentavaksi elämän kasvualustaksi.

Linkin takana http://elamantahden.blogspot.com/2018/03/luksusnarinaa.html?m=1m=1 pari esimerkkiä siitä mitä aiemmassa, pahoinvointia käsittelemässä blogissani tarkoitin.

On valitettavaa, että tämä tyhjänpäiväinen ja vastuuton joukko on saanut yhdeksi veturiksi suomalaisen yrittäjän, joka on moneen kertaan lytännyt muiden tekemiset irtokoiraongeman poistamiseksi.




Ei kommentteja: