Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 23. lokakuuta 2018

Kuka olet Amanda William tai oletko kukaan?

jormas: Yhtenä päivänä san chatviestin: "Olen iloinen voidessani tavata sinut, ota yhteyttä sähköpostitse ... (amandawilliam165@gmail.com)."

Vaikka arvasinkin mistä päin tuulee, oli aikaa vailla käyttöä, joten vastasin hänelle suomenkielellä, koska pyyntökin oli äidinkielelläni. Nyt julkaisen blogisarjan käymästäni sähköpostikirjeenvaihdosta. Joten tässä osa yksi:

"Kuinka elämä siellä on, toivottavasti sinä ja perheesi ovat kunnossa, olen kunnossa täällä Libyassa.

Kuten sanoin, että nimeni on kersantti Amanda William Olen 32-vuotias, Yhdysvaltain kansalainen, Charlotteista, Pohjois-Karolina käsittelee Portland Oregonia, olen valmistunut Myers Park High Schoolista, Pohjois-Carolinasta.

Nykyään olen Libyan sodan rauhan alueella. mikä johtuu Libyassa meneillään olevasta sotakriisistä.
Minusta on hyvä sydän, minulla on rakastava sydän ja olen hyvin kunnioittava ja ystävällinen nainen, oma uskonnollinen on katolinen kristitty, en koskaan tuomitse muita ja olen hyvin myötätuntoinen, rakastan arvostaa pieniä asioita elämässä ja olen hyvin kunnioittava.

Hyvä, minulla on syy ottaa sinuun yhteyttä, koska minulla on jotain erittäin tärkeää jakaa kanssasi seuraavassa postissa. Haluan aloittaa hyvin vahvan suhteen kanssasi ja suhteeni kanssasi tuo paljon elämäämme suuria muutoksia. Haluan, että ymmärrät, että suhde ei laske etäisyyttä ja ikää, ehkä voimme aloittaa ystäväni tai käydä liikekumppanina varojeni kanssa, jotka minun on investoitava pikaisesti.

Rakas, mitä teet elämälle voittamasta taloudellisia kuluja ja ylläpitämään elämääsi ja perheesi? Tiedän, että tunnemme vain toisiamme, mutta voimme jakaa ajatuksia ja keskustella tärkeistä asioista ja asioista puhumalla itsestämme, haluan miettiä positiivisesti ja välitän muiden ihmisten tunteita.

Olen erittäin iloinen voidessani tietää enemmän sinusta, kuten harrastuksistasi, kiinnostuksesta, elämäntyylistä, uskonnollisesta uskovat, myös rakastan katsella viimeaikaisia kuvia, kuten aina kerron, että minulla on erittäin tärkeä asia jakaa ja keskustella kanssasi seuraava viesti niin, että annatte minulle ratkaisun siitä, anna minun lopettaa täällä nyt, odotan kiireellistä vastausta teiltä pian.

Kunnioittaen
Sgt Amanda

2 kommenttia:

Rawand kirjoitti...

I've just received the same mail... thank you for sharing the information.

I can smell a scam from miles... and this one is no different.

For life kirjoitti...

You are wellcome