Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 4. maaliskuuta 2018

Thaimaata toisenlaisin silmin

jormas: On helppo bongata ja pysäyttää kameralla niitä kohteita mitä kaikki muutkin. Yhtä helppoa on pysäyttää aika niihin kohteisiin, joita useat eivät huomaa, saati ikuista kuviksi.
Vaikka ei omaa kuvaansa rakastaisikaan, voi silti ottaa selfien vaikka toiletin peilin kautta. 
Kauppakeskuksen pihassa on ainakin kolmenlaisia pysäköintipaikkoja. Kaikille tarkoitettuja, pyörätuolilla käveleville autoilijoille sekä naisille. Naisten ruudut ovat kengänmitan leveämpia kuin yleiset autopaikat. Invapaikkoja en mitannut. 
Jos on joskus lujassa ihmisen ja eläimen leipä, niin työtä sekä vaivaa on sen eteen joskus nähtävä puidenkin.
Pohjoisen entisen huumekuninkaan niskuroivat sotilaat saivat maistaa tätä kuoppaa helposti kaksi viikkoa. Toisella sangolla alas mitä laitetaan yläpäästä sisään ja toisella sangolla ylös alapään tuotokset.
Kun vaimo shoppailee, voi odotellessa asetetella kaupan pehmoleluja ja ottaa tilannekuvia. 
Joskus on torin lihatiskin tuuletin pyörinyt kohtuullisen monta kierrosta, mutta silti niillä ei taida olla eläkepäiviä.
Vaan toisin on junanpyörien ja -akseleiden laita. Ne saattavat aikansa pyörittyään viettää verkkaisia eläkepäiviä uudessa ympäristössä.
Vaikka kuinka olen yrittänyt, henkilövaaka ei suostu tanssimaan tahtoni mukaan.
Kasvi on päätynyt elämään ehkä onnellista elämäänsä ihmisten ruokapöytään.
Jos shoppailureissulla kyllästyy kuvaamaan leluja, saa vaihtelua räpsimällä otoksia naisille tarkoitetuista joistakin, joista en ole aivan varma.
Päivis sanoi, että kävin parturissa ensimmäisen kerran avioliittomme aikana. Naimisissa olemme olleet yli kymmenen vuotta.
Yksi persoonallisimpia silmiini sattuneita takaovia on Jomtieniltakin lentokentälle menevissä busseissa. 

Ei kommentteja: