Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 22. helmikuuta 2018

Jomtien Pattaya Beach

jormas: Jomtien Pattaya Beach -julkisen Faceryhmän sivut on tarkoitettu kaikille, mutta varsinkin Jomtien Pattaya -kävijöille. Vinkkaamme, linkitämme, julkaisemme kuvia ja kirjoitammekin pikku juttuja tai tuokiokuvia suomalaisia palvelevista yrityksistä, tapahtumista ja tuotteista, joskus henkilökohtaisempaakin.

Sivuilla käydään myös keskustelua, kriittistäkin, mutta henkilön haukkuminen ei ole suotavaa. Mainostaa omia ja yrityksensä tuotteita sekä laittaa melkein mitä tahansa tarpeettomaksi jäänyttä kiertämään tai myydä omia tavaroita. 

Ryhmä on kasvanut vuodessa seudun suurimmaksi, alansa avoimeksi ryhmäksi. Jäseniä on reilusti yli tuhat, joita kuka tahansa jäsen voi hyväksyä lisää. Avoimuutensa ansioista kaikki voivat lukea kaikkien kirjoituksia, jotka näkyvät kaikille Facessa. Vain kommentointiin ja julkaisemiseen tarvitaan jäsenyys.

Ehkä juuri avoimuuden vuoksi en ole aivan varma tilastoinnista. Että näkyykö niissä kaikki kävijät vai ainoastaan jäsenet. Joka tapauksessa tykkäysten määrä paikalliselle ryhmälle on melkoinen ja liikkuu useissa kymmenissä tuhansissa. Kävijöiden määrä on luonnollisesti moninkertainen, sillä vain harva jättää puumerkkinsä ja vielä harvempi kirjoittaa.

Jomtien Pattaya Beach -ryhmään liittyy oleellisesti blogisivusto, jonka juttuja linkitämme hyvinkin usein sivuille, sillä varsinkin syksystä kevääseen kirjoitamme itse paljon Thaimaasta. Muiden juttuja, tuokiokuvia sekä varsinaisia valokuvia kaipaamme alati lisää.

Kun sivuston aikoinaan teimme, päätimme, että joka päivä siellä julkaistaan uutta, joka vähimmillään on valokuva jonkun kuvaan liittyvän sanasen kera. Mitä enemmän muut sitä tekevät, sitä vähemmän sisällössä näkyy ylläpidon oma "tuotanto'.

Mutta maailma on pieni ja ihmiset sitä paljon pienempiä, vaikka ainutlaatuisia olemmekin. Niinpä Jomtien Pattaya Beachin ryhmän valittu linja ei kaikille sovi. Ehkä kolmessa eri aiheessa on keskustelu mennyt koko aikana huonohenkisille raiteille, joista saatan kirjoittaa seuraavan blogin. Vaikka henkilökohtaisuuksia hipova ei oikein mieleinen kirjoitettava itselleni olekaan.

1 kommentti:

torpey clare kirjoitti...

Mikä hieno todistus, olen torpey clare, ollut tyytyväinen avioliittooni, vasta kun aviomieheni alkoi kuunnella juoruja minusta, että en ole uskollinen avioliittolakeihimme, yritin saada hänet ymmärtämään, että he olivat juoruja ja valheita, mutta hän menetti rakkaus, luottamus ja luottamus meihin. Joten meistä tuli nagging parit, ja sitten täynnä avioeroa, myöhemmin erotimme. Vuosia avioeron jälkeen muutin eteenpäin ja yritin elää normaalia elämää ilman häntä, mutta en pystynyt, joten aloin etsiä miten saada takaisin entinen aviomieheni, sitten minua piti BaBa ogbogo - suuri ja erittäin henkinen mies joka heitti minulle rakkausloitsun ja sai EX: n palaamaan minuun 48 tunnin kuluessa. Olen hukkua, joten luopun hänen yhteydenpidostaan ​​niille, joilla on suhteita ja avioliittoa koskevia ongelmia, jotta hän voi auttaa suurissa töissä. Sähköposti: greatbabaogbogotemple@gmail.com. Tai hänen whatsapp-numeronsa. +447440557868. Ota yhteyttä häneen, katso kuinka suuri ja voimakas hän on. Auttaa myös seuraavissa asioissa ...

(1) Lopeta avioero.
(2) Loppumattomuus.
(3) Onnea Spell.
(4) Avioliitto.
(5) Päästä eroon henkisistä ongelmista.