Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 23. lokakuuta 2017

Tämä on elvistelyblogi

Mutterimajalla Tuusulassa sanoimme "tahdon".
jormas: Kymmenen vuotta sitten pidimme päiviksen kanssa kunnon kemut, joista olen eräänkin kerran kirjottanut ja otsikon mukaisesti myös elvistellyt.

Päätimme pitää silloin Kaikkien aikojen juhlat, johon ymppäsimme niin paljon juhlan aiheita, jotta saatiin bailuihin kermaa valtakunnan
huipulta aina Sauli Niinistöstä Pekka Haavistoon. Meille suurin juhlan aihe oli, kun mentiin naimisiin.

Päiviskin kävi rippikoulun aikuisena naisena, jotta saatiin kirkolliset vihkimiset. Tältä osin meidät Taivaan Isän luokse saatteli vihkipappimme Aarne Kiviniemi, joka oli myös Sininauhaliiton toiminnanjohtaja. Ja minä taas vastaavasti Sininauhasäätiön toimitusjohtaja. Toki matkaan mahtui monta muutakin Sininauhapestiä.

Rakkauden sillalla sanoimme uudelleen "tahdon". 
Aarne onnistui vuosien saatossa hermostuttamaan minut perusteellisesti ja olin päivikselllekin sanonut, että kun pääset eläkkeelle, otan sinusta avioeron ja kosin sitten uudelleen. Sillä en suostu elämään siinä avioliitossa, johon Kiviniemi on meidät vihkinyt. Mutta vuosien saatossa Aarne laitettiin Sininauhasta kilometritehtaalle etsimään elämäänsä uusia sisältöjä ja uusi johto korjasi hänen minulle tekemät vääryydet siinä määrin, että armahdin miestä sen verran, että avioliitto päiviksen kanssa saavutti 10 vuoden merkkipaalun.

Kymmenvuotis-taipaleemme kunniaksi hommasimme molemmat Thaimaahan vuoden oleiluviisumit ja lähdimme puolen vuoden häämatkalle. Mentiin samaa matkaa muuttolintujen kanssa ja samaa matkaa niiden kanssa tullaan näillä näkymin keväällä takaisin.

Eikä muutenkaan olla juhlavuotena matalalla profiililla matkassa, joten sen kunniaksi ostimme yhteiseksi hääpäivän lahjaksi pakasta vetäistyn Harley Davidsonin. Meille istuvan pyörän tosin saamme vasta vuoden vaihteen kinthaalla, sillä valittu Costom-malli ei ole Suomen eikä Thaimaan tuontilistoilla. Joten se tulee sitten kun tulee suoraan Jenkkilästä.

Hääpäivänä matkasimme Jomtienin uiville markkinoilla katsomaan sitä sun tätä sekä hääpäivän kuvaan, joka jäi vallan kymmenen vuotta sitten ottamatta.

Nyt ei vastaavasti ollut pestattua häävalssin tanssijaa vaimoni kanssa. Silloin Santeri A Manne TV:stä, alias Santtu tanssi päiviksen kanssa Kulkurin valssin. Jonka esitti Kellokosken sairaalapastorin ja Rennen keräämä bändi.

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

10-vuotis hääpäivä onnittelut!