Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 12. elokuuta 2017

Petangueta ja agilytykaneja

Oiva kuva kisan melskeistä on myös Mikasta,
joka ei sivuille päädy ilman vanhempien lupaa
jormas: Tänään päästiin ensi kerran kentälle petanque-harrastuksen parissa. Paikaksi olimme valinneet Hyrylän vanhan urheilukentän Puuilon takana, tenniskenttien vieressä. Kenttä on mitä parhain harrastuksen käynnistämiseen, sillä tietoon ei ole tullut, että kuulapeliä pelattaisiin missään päin Tuusulaa säännöllisesti.

Pelaajia oli neljä kappaletta, valioluokan porukkaa kaikki. Varsinkin ensikertalainen Mika, joka nuoresta iästään huolimatta osoitti heittomiehen otteita ja laittoi meille vanhoille konkareille yhdellä heittokierroksella jauhot suuhun.

Vakaa tavoite edelleen on, että saisimme pelin juurtumaan Tuusulaan. Mutta siihen tarvitaan muita mukaan, sillä 3-4 pelaajan voimin harrastus ei elä eikä kasva. Aina on myös muita menoja eikä peliharrastusta ole edes tarkoitettu kenenkään elämän tärkeimmäksi asiaksi. Seuraavan kerran kokoonnutaan samassa paikassa 19.8. kello 14. Tulkaa mukaan.

Kuvassa valmentaja perehdyttää pupua hyppäämisen saloihin.

Hauska yksityiskohta sinällään vähän käytetyllä kentällä oli, että samaan aikaan siellä harjoittelivat estejuoksijakanit tai mitä agilitypupuja lienivätkään ihmisvalmentajiensa ja omistajiensa johdolla.

Sitäkin touhua seurasin tovin, kun kaneja on kotonammekin ollut iät ja ajat. Sillä erotuksella, että pihakanejamme ei valjaisiin edes saa laitettua, koska ne vipottavat pitkin pihaa ja vähän kauempanakin villeinä ja vapaina.

Ei kommentteja: