Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 21. elokuuta 2017

Melkein oma ravintola

päivis: Ravintolapäivä on takana. Hyrylän torille Liisan kanssa väsäämämme "ravintola" tarjosi saariston vegaaniherkkuja. Merellistä lohikeittoa muistuttavan sopan "kala" oli todellisuudessa nyhtökauraa ja keiton maito oli kaurakermaa. Jälkiruokana luomukahvin tai -teen kanssa tarjoilimme Oreo-kekseillä täytettyjä suklaamuffinsseja.

Kaikki menivät kaupaksi. Soppa loppui alle tunnissa, muffinssit noin 1,5 tuntia siitä, kun viimein pääsimme aloittamaan. Alussa nimittäin tapahtui pieniä unohduksia, joten jouduimme sunnuntaina aamulla ajamaan yhden ylimääräisen reissun hakeaksemme tarjottaviin kuuluvat saaristolaisleivät.

Olimme varautuneet, että kaikkea jää yli. Mietimme, mitä lopulle keitolle ja muffinsseille tehdään ravintolapäivän päätyttyä.

Ensimmäistä ravintolapäiväämme voi hyvällä syyllä kutusa menestykseksi.
Ajattelimme myös, että tuskin saamme omiamme pois. Ravintolapäivä vaati melkoisesti monenlaisia hankintoja. Toisin sanoin rahaa paloi. Lopulta kuitenkin pääsimme omillemme ja saimme jopa vähän vaivan palkkaakin.

Ainoa asia, joka jäi harmittamaan oli se, ettemme käyttäneet suurempia kattiloita. Myös muffinsseja olisi mennyt enemmän. Kahvikin loppui kesken. Ehkä seuraavan kerran pitää hankkia soppatykki ja muutkin tarjottavat sen mukaan.

Ei kommentteja: