Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 3. kesäkuuta 2017

Matti Rönkä, YLE, katsojapalaute ja minä

jormas. Eilen katselin päiviksen kanssa kuuden uutisia ja huomasimme että uutistenlukijalla oli puvun liivistä pari nappia auki. Ja kun sattui olemaan, kuten lähes aina, sähköinen kommunikointiväline käden ulottuvilla, päätin antaa loogisen ajattelun tuloksena syntyneeseen sähköpostisosoitteeseen palautteen. Tietämättä onko se oikea ja meneekö se perille. Meni se.

Usein tulee ajateltua yhtä sun toista, mielikuvituksellistakin julkisuuden henkilöistä. Joitakin mielessäni ja vähän muutenkin haukun, joitakin kehun ja joitakin ei kumpaakaan. Matti Rönkä on kuulunut viimeiseen sarjaan ja olen tyytynyt ihmettelemään, että sen minkä hän tekee, hän tekee hyvin. Kirjoitetut dekkarit mukaan lukien.

Mutta tässä iltainen ja tämän aamuinen sähköpostikeskustelumme:

2. kesäkuuta 2017 klo 18.27
Aihe: Liivin napit

Morjens Matti
Tänään jännäsimme kuuden uutisissa laittaako joku liivinnappisi kiinni. Keskimmäinen ja alin olivat nimittäin auki. Ei laittanut, joten hävisin vedon ((alkoholiton olut).
Jorma Soini, sosiaalineuvos
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Lähettäjä: Matti Rönkä
Vastaanottaja: Jorma Soini 

Perskuta - alin nappi on tarkoituksella auki (vanha sääntö, josta kyllä on poikkeuksia) - mutta keskimmäinen oli vahinko, jota kukaan ei huomannut.  Jouduin viiden uutisten jälkeen vaihtamaan mikrofonin, ja se on skragassa kiinni, piuha liivin alla.  Eli riisuin välillä, tai avasin napit - ja se yksi jäi auki.

Kiitos tarkkaavaisuudesta, ja pahoittelen vetoa...
mr
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Lähettäjä: Jorma Soini
Vastaanottaja: Matti Rönkä

Ei mitään syytä pahoitteluun. Mutta kuten huomaat, seuraamme joskus muuta enemmän kuin uutisia.
Täytyy antaa myös myönteinen palaute ja lupaus, etten aio olla jokapäiväinen riesa enkä palautteen antaja. Silmä tarkkana seurasin kuitenkin puoli yhdeksän uutisia ja kas, liivinnapit olivat kiinni. Tämä on myös oiva esimerkki siitä, että YLE, vaikka iso talo onkin, voi ottaa yhdenkin katsojapalautteen hyvinkin nopeasti huomioon. Ja ennen kaikkea tehdä muutoksia.

Mitä mainiointa kesää, toivottaa katsoja, joka ylensi sinun suosikki-uutisoijakseen.

Jorma Soini

Ei kommentteja: