Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 30. kesäkuuta 2017

Hullut viestit

päivis: Onkohan kukaan sähköpostin käyttäjä voinut välttyä näiltä käsittämättömiltä viesteiltä, joilla milloin mikäkin "kuolemansairas leskirouva" ilahduttaa tai välillä vähän hämmentääkin meitä.? Kukaan ei ole osannut kertoa, mitä näillä leskirouvan toivomilla yhteystiedoilla tehdään, jos joku erehtyy ne lähettämään. Siitä olen kuitenkin saletti, että luvattua rahaa lähettäjä ei koskaan tule näkemään.

Kaava on aina sama: pian kuoleva, lapseton leskirouva haluaa jättää mieheltään perimänsä miljoonat juuri sinulle. Sinut on valittu tähän, koska leskirouva olettaa sinun käyttävän miljoonat tai kymmenet miljoonat eurot tai dollarit köyhien tai muuten vähäosaisten auttamiseksi.

Kukapa voisi vastustaa tällaisia rahamääriä.
Osa viesteistä on kirjoitettu englanniksi, mutta välillä teksti on lähes suomea, oletettavasti Google-kääntäjällä tai vastaavalla suomennettua. Tämän viimeksi saamani viestin lähettäjä jopa vaikuttaa nimen perusteella suomalaiselta.

Kun kerroin äsken Jormalle, mistä aiheesta kirjoitan, hän ehdotti, että laittaisin tänne oman pankkitilini numeron. Näin rikkaat leskirouvat voisivat helposti lahjoittaa ylimääräiset rahansa minulla. Voisin jakaa ne sitten hyvään tarkoitukseen, jos nyt aikani törsättyä jotain sattuisi jäämään.

Rouva Terttu Tellervo Eidin viesti oli hullu sen lisäksi, että hän lupasi lähettää melkein 40 miljoonaa euroa käytettäväksi köyhien ja kodittomien auttamiseksi, koska sitä ei pystynyt ollenkaan julkaisemaan tässä blogissa. Sähköposteilta sen sentään pystyi kopioimaan. Näkyviin tuli tekstin sijaan ainoastaan mustaa. Ehkä Terttu Tellervon antelias tarjous ei vain kestä päivänvaloa.

Ei kommentteja: