Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 14. marraskuuta 2015

Hiiohoi Suomi, täältä ensi viikolla tullaan!

jormas: Tällä erää vietämme viimeistä viikonloppua Jomtien-Pattayalla. Takana on oikein mukava ja leppoisa kuukausi lähes kolmekymmentä asteisen veden ja ilman äärellä. Lähes joka päivä on kävelty 5-10 kilometrin välillä, syöty etupäässä thairuokia, käyty vaa'alla (vai vaakalla), juotu sodaa sekä istuttu rannoilla. Homma on siis hanskassa ja kaikki päiviksen uudet kuntosalihanskat tallessa ja käytössä. päivis nimittäin on harrastanut täällä kuntosaleilua. Minä olen ollut aina sen ajan saunassa ja uima-altaalla.
Toki pari retkeäkin on tehty entiseen, jo totuttuun tapaan muille rannoille. Niille, joilla näkee monta metriä läpi veden pohjaa kohden. Kaupoillakin on sopivina annoksina käyty, mutta mitä ostaa silloin kun mitään ei puutu? Luonnollisesti jotain jolla ei ole mitään virkaa. Kuten reippaan euron numeroyhdistelmäriipppulukolla, joka nyt roikkuu mukana vailla vaatimatontakin tehtävää.
Mutta moottoripyörällämmekin on ajettu sekä siinä sivussa ruokittu koiria. Nälkäisiä ja vähemmän nälkäisiä, joille ei kaupan herkkupalat saati koiranruoka edes kelpaa.
Saapa nähdä mitä tulee lukemaan Jomtien Beachin uudessa maamerkissä.
Suomessa se ei taitaisi pysyä ehjänä yhtä viikonloppua?
Mielenkiintoinen ilmiö on, jota ei selitä kokonaan edes äkkiväärä tai omituinen luonteeni muine outoine tapaineen, että täällä minulla tuntuu olevan, jos ei aivan ystäviä, niin varsin hyviä kavereita kuitenkin ehkä enemmän kuin Suomessa konsanaan. Tosin heidän keräilyään en ole harrastanut missään.

Paitsi Facebookissa, jossa tuleekin elämöityä kohtalainen rupeama käytännössä joka päivä. Tietysti aikaa menee enemmän, jos laillani pyrkii kertomaan omia juttuja ja välittämään omia valokuvia. Sillä niitäkin on Face pullollaan, joilla ei tunnu olevan koskaan mitään omaa sanottavaa. Tai eivät halua tehdä niin. He välittävät vain muiden juttuja.

Pattayalta starttaamme tiistaina linja-autolla kohti Suvarnabhumin lentokentän liepeillä olevaa lentokenttähotellia http://www.convenientresort.com/. Siellä aiomme olla pari yötä ja viettää välissä päivän Bangkokin yli kymmenenmiljoonaisessa kaupungissa. Mutta siitäkin ehdimme kertoa ennen kuin lähdemme Suomeen lumenluontiin, jota toivottavasti myös tulee, ettei turhaan tulla sinne. Tai siis minä, sillä päivishän menee töihin...heh.

Ei kommentteja: