Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 13. lokakuuta 2015

Thaikodissamme oli uusi asukas

jormas: Reipas yhdeksän tuntia lentokoneessa käy työpäivästä, vaikka ei mitään tekisikään. Minua ei ole pitkät lennot rassanneet koskaan, mutta ahtaassa istuimessa on kuitenkin hankalampi olla kuin Jokilaakson Duokodin korituolissa tai Päivisplacen Fatboyssa Laukaan Pikäniemessä.

Jo lennon aikana jännitimme onkohan entinen, tunnin parin välein kulkeva bussireitti Bangkokin lentokentältä Pattayalle voimissaan. Hinnaltaan se ei ole kallis, sillä 150 kilometrin taival ilmastoidussa bussissa maksaa alle kolme euroa. Kaikki oli tältäkin osin ennallaan, joten Pattayalla tai oikeastaan sen viereissä Jomtien kaupungissa olimme parin tunnin ajomatkan jälkeen.
Siitä sitten lavataksilla alle 5 kilometriä, josta saa käytännössä maksaa saman kuin äskenmainitusta linjaautokyydistäkin.

Meidän Thaikotimme oli sekin ennallaan , joskin sen parveke oli saanut uuden asukkaan. sillä kolibri oli väsännyt sinne pesänsä. Varovasti siirsimme sitä metrin sivuun, sillä pesä oli rakennettu parin rottinkituolin välissä olleeseen jouluvalojen sähköjohtoon. Mutta saapa nähdä miten linnun käy, sillä se tuli huuhuilemaan entiselle paikalle, että missäs koti on? Metrin siirto ei mahtunut sen pieneen päähän, joten iltatuimaan siirsimme linturaasun suurella vaivalla tekemän kodin entiselle paikalleen. Tulevat pari päivää kertoo kelpaako sekään enää.

Ei kommentteja: