Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Kriisivuoden viimeinen päivä ja hääpäivä

jormas: Joku viisas tilastonikkari tai muuten vaan ennustaja on sanonut, että avioliiton kriisein vuosi on seitsemäs. Joten siinä valossa sitten jännitimme uima-altaalla löhöten kyseisen vuoden viimeiset tunnit kriisin tuloa. Ei tullut. Mutta toisaalta olen horoskooppimerkiltäni härkä ja sen onnenluku on seitsemän. On se kyllä valehtelijankin luku.

Lähes koko päivä tosiaan maattiin Jomtien Saunan uima-altaalla välillä höyry ja välissä suomalaisessa saunassa sekä kylmissä altaissa pulahdellen. Paitsi aamupäivän päivis oli kuntosalilla, josta kertonee itse lisää, jos haluaa.

Söimme myös altaalla, päivis mitä lie ja minä meksikolaisia chickenwingsejä ranskalaisten kera. Ja kyytipojaksi Fantaa. Oli hyvää. Luut viemme huomenna kulkurikoirillemme, kun menemme moottoripyörällämme Pattayan puolelle.

Iltapäivällä hipsimme nykyisen Thaikotimme vieressä sijaitsevan Atlantis condokokonaisuuden ravintolaan syömään hääpäivän herkut. Hyvää oli sekin. Alue reilun tuhannen asukkaan kanssa on aika paljon samanlainen kuin meille tuleva Seven Seas. Joka toivottavasti joskus valmistuu. Täällä on syytä olla tyytyväinen silloin, kun porukka on töissä. Sitä on meidän tulevan kotimme työmaalla pyörinyt kiitettävällä tavalla.

Päivän päätteeksi kävimme ottamassa Atlantiksen sisäalueella selfiekuvan. 

Ei kommentteja: