Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 1. kesäkuuta 2015

Uskomaton tarjous sinulle

päivis: Tällainen loistava tarjous ilmestyi tänään sähköpostiin:

Hi Päivi

Meillä on aivan uskomattoman upea palkinto sinulle ja rakkaimmallesi, henkilölle jota arvotat!

Voitat nimittäin matkan 2:lle joko Krabiin Thaimaaseen, tai New Yorkiin USA:n, tai Toscanaan Italiaan!

Ainoa asia joka sinun tulee tehdä, on vastata muutamaan kysymykseen, ja voitat matkan! Tämän helpommaksi tai halvemmaksi ei matkustaminen muutu.

Joten iske kiinni, kun tarjous on vielä voimassa!

Tämä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta, kun sähköposti suoltaa katteettomia lupauksia. Suurta hilpeyttä herättävät erityisesti jossain maailman äärissä asuvat "leskirouvat", jotka esimerkiksi lähestyvän kuoleman vuoksi ovat valmiit lahjoittamaan edesmenneeltä puolisoltaan saamansa valtaisat rahasummat juuri minulle.

Jos noihin leskien hyväntahtoisilta vaikuttaviin viesteihin voikin suhtautua huumorilla, toisin on niiden erinomaisten tarjousten tai palkintojen suhteen, jotka tuntuvat niin todellisilta, että ehkä fiksumpikin menee halpaan. Omasta fiksuudestani en tiedä, sillä ihan pakko oli tarkistaa, mistä voisin hakea älypuhelimen, jonka kuulemma olen voittanut. Markkinointikirje oli todella vakuuttava.

Puhelimen kerrottiin löytyvän joltain kainuulaiselta golf-kentältä. Karttakin oli tarjolla. Myöhemmin luin netistä, että aika moni oli mennyt samaan halpaan kuin minäkin. Golf-kenttä on oikeasti olemassa ja sinne oli tullut melkoinen puhelujen suma, kun niin moni oli halunnut tarkistaa asian. Meitä lukuisia sähköpostin käyttäjiä jekuttanut viesti oli lähetetty Kiinasta. Siihen en voi muuta todeta kuin että miksi. Miksi ihmeessä?

Ei kommentteja: