Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 4. kesäkuuta 2015

Keskari Cruising

jormas: Ainakin kolmena vuotena olemme osallistuneet Hyrylässä paikallislehden järjestämään avoautotapahtumaan. Keskari Cruisingissa on vuosien mittaan nähty melkoinen määrä toinen toistaan upeampia avoautoja.

Akustista livemusaa  esitti Hank & Friends
Keskari onkin koonnut tapahtuman kunniaksi takavuosien cruisingeista kuvakoosteen, jota kannattaa käydä katsomassa Keski-Uusimaan nettisivuilla osoitteessa www.keski-uusimaa.fi.

Tänään torstaina kesäkuuta avoautot ja niiden ihailijat olivat jälleen koolla tutussa paikassa Hyrylässä, Keski-Uusimaan pihapiirissä. Kaikille ilmaisessa, koko perheen tapahtumassa oli väkeä entiseen tapaan, vaikka ilma olikin koleansorttinen.

Keskari Cruising päättyi nytkin avoautojen kierrokseen Tuusulanjärven ympäri. Reitti kulki Klaavolantieltä Kulloontielle. Sitten ajettiin järven länsipuolta Järvenpäähän, josta näyttävä kulkue jatkoi matkaa Rantakadun kautta järven toiselle puolelle päätoimittaja Pentti Kiiskin johdolla. Avoautoja on siis mahdollisuus ihailla myös reitin varrella.
Osa-automme Martti oli rehvakkaasti avo-Ferrarin vieressä
'
Tapahtumaan ei ilmoittautuduta ennakkoon vaan oman avoauton voi ajaa liikenteenohjaajien osoittamaan paikkaan. Katolliset autot pysäköitiin Rykmentintiellä sijaitsevalle entiselle varuskunnan pysäköintialueelle tai IT-museon parkkipaikalle. Keskari Cruisinga on järjestetty vuodesta 2006 saakka.

Myös Niilo-koiralle tapahtuma on mieluinen, sillä se tapailee siellä uusia ja vanhoja koirakavereita. Nyt yksi uusi tyttöystäväkandidaatti oli niin äreänä Niilon kosioyrityksistä, että Niilo kiersi moisen nartun kaukaa koko loppuajan.

Ei kommentteja: