Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 17. elokuuta 2014

Viikon mielen liikuttajia ja Meri-Tuuli Lindström


Ei näy Dingoa, mutta Myllykylässä on myös autiotalo
jormas: Tällä aamulle olin kerännyt pitkin viikkoa sirpaleita sieltä täältä, jotka liikuttivat mieltäni johonkin suuntaan.

Huomasin, että Itella päätti muuttaa nimensä takaisin Postiksi. Tai ei aivan, sillä uusi nimi taitaa olla Posti Group ja kai jotain vielä päälle. Hyvä juttu joka tapauksessa.

Nimenmuutos takaisin siitä mistä lähdettiin kulkee samassa sarjassa kuin Soini-allergia, jota havaitsen siellä täällä. Se ilmenee jollakin niinkin, että kaikki mikä vähänkin tuoksahtaa jormakselta on muutettava.

Nyt on risuaitaan noudettu risuja naapurikunnasta asti
Siitä oiva esimerkki on, että Sininauhasäätiössä jälkeeni pyrähtäneiden bossien aikaansaannoksesta päätti se hallituksen päätöksellä muuttaa nimensä Sininauha-Asunnot asumispalvelusäätiöksi.
Koskaan nimenmuutos ei ehtinyt saada viranomaishyväksyntää ja sen ansiosta esimerkiksi Wikipedia sanoo asiasta tällä hetkellä seuraavasti: "Sininauhasäätiö eli Sininauha-Asunnot on erilaisiin pääasiassa asumisen tarpeisiin keskittynyt järjestö. Sininauhaliiton hallitus nimeää Sininauha-Asuntojen hallituksen." Selvää pässinlihaa eikö vain?

Mutta Soiniallergiasta voi osittain toipua tai sen kanssa voi ehkä ainakin elää. Kun pöly lienee nyt laskeutunut, hallitus on päättänyt, että nimeä ei muutetakaan, vaan palataan takaisin ja nimi on jatkossakn Sininauhasäätiö. Hyvä juttu tämäkin.

Alkuperäisen logon pyrähtelijät kuitenkin onnistuivat poistamaan. Se on harmi, sillä mummonmökkeineen, kuutamoineen ja kotikissoineen logo kertoi siitä mistä pitikin. Mutta luulen, että sen verran on tautia jäljellä, että niin kauan kuin minä pidän entistä logoa hyvänä, se ei framille palaa.

Myös Sinkkukoti Järvenpäässä on saanut asukkaansa
Intiassa murhataan uutisten mukaan 1000 naista vuodessa. Todennäköisesti luku koskee niitä naisia, joiden suhteita vastakkaiseen sukupuoleen tai mahdollisia avioliittoja suku ei hyväksynyt.
Jos luvun suhteuttaa siihen, että Iniassa on väkeä yli miljardi, luulen, että Suomessa  tapetaan mustasukkaisuuksien ja perheriitojen vuoksi naisia paljon enemmän. Se ei liene kovinkaan mairittelevaa, kuten ei seuraavakaan poiminta.

Tasa-arvo nimittäin tulee joka paikkaan. Ruoka-alan freelancer Meri-Tuuli Lindström rehvasteli viime viikon torstain Ruoka-Hesarissa krapulapäivillään. Mutta jos kaikki menee jatkossakin, kuten alkoholisoitumisessa konsanaan, saamme ehkä lukea siitäkin, kun hänellä ei kohmelossaan ole mitään hehkutettavaa. Joten seurataanpa Meri-Tuulin ruuanlaittoa ja syömisiä krapula-aamuina.

Ei kommentteja: