Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 9. elokuuta 2014

Meri-Teijo ja Pikku-Matilda

jormas: Joskus aiemminkin olen kirjoittanut, että yhdistyksemme Elämän tähden ry on hankkinut omistukseensa merenrantatontin, venepaikan sekä pari osuutta 700 hehtaarin vesialueeseen. Koska yhdistyksemme ei ole suurilla rahoilla kyllästetty, on luonnollista, että merenrantatontti ei voi olla järin suuri eikä varsinkaan hinnakas. Kooltaan se on toiseen suuntaan kolme metriä ja toiseen kahdeksan metriä. Siis juuri passeli keskikokoiselle matkailuvaunulle tai -autolle.

Matkakoti omalla maalla Meri-Teijossa
Eilen roudasimme sinne oman Matkakotimme ja skootterin sen mukana. Tätä päivää käytimme ajelemalla pitkin rantateitä ja muun muassa Kemiön saartakin ristiin ja rastiin. Oli mukavaa, sillä suomalainen kesäsää hellii meitä edelleen.
Myös merivesi oli lämmintä ja oivallisen puhdasta esimerkiksi uimiseen. Sitä harrastimme vaatteitta ja uima-asujen kera, sillä katse-etäisyydellä on myös yleinen uimaranta, jonka veden laatua luonnollisesti Salon kaupunki valvoo kuten pitääkin. Ei ollut noro- eikä muitakaan viruksia kuten ei kolibakteerejakaan.

Ei ole ennenkään saanut hevosella ajaa miten lystää
Myös Salon kesätorilla piipahdimme ostamassa mustikoita ja mansikoita sekä illaksi torimummon leipomia lämpimiä kaffen kanssa. Marjoja sen sijaan myi 3-4 pöydälle muun muassa lähes parikymmentä thainaista. Siitä voisi päätellä, että Salon seudulla saattaa olla kyseisen maan kansalaisista pieni yhdyskunta. Mikä sen mukavampaa, sillä se toi tuulahduksen Pattayasta,  jonne taas suuntaamme tänä vuonna hieman muuttolintujen jälkeen.

Ei kommentteja: