Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Novac Djokovic ja minä

päivis: On katseltu Eurosportilta tenniksen Grand Slam -turnauksen Pariisin-loppuottelua. Vastakkain ovat Rafael Nadal ja Novac Djokovic. Joskus jollain keväisellä ulkomaan matkalla katseltiin tennistä niin paljon hotellin televisiosta, että innostuin itsekin hankkimaan tennismailan ja muut tykötarpeet. Intoa kesti sen kesän, kunnes säännöllinen pelaaminen taisi päättyä sateisiin.

Djokovicin tennisasu sai minut kirjoittamaan tuon otsikon. Huomasin, että käytämme samaa vaatettajaa, kansainvälistä UNI QLOta. Tosin sillä erotuksella, että Djokovic saa siitä luultavasti rahaa ja minä taas joudun itse maksamaan ostokseni.

Tämä ei ole Muumi-mekkoni kuva, vaan
joku muu kesän kuvaston tuote.
Tutustuin UNI QLOhon Thaimaassa. Se avasi myymälän Pattayan Central Festivaliin ehkä pari vuotta sitten. Liikkeen löydettyäni olen käynyt siellä säännöllisesti ja ostellutkin olen itselleni ja lahjaksi sitä sun tätä. Viimeisin löytöni oli Muumi-aiheinen mekko, jonka kuitenkin otin yöpuvuksi. Mekon on suunnitellut japanilainen designeri, joka tekee töitä Japanissa ja Marimekolle Suomessa.

Edellinen UNI QLO -ostokseni oli Ivana Helsingin T-paita. Meni hetki, ennen kuin uskoin, että tarjolla olleet vaatteet olivat aitoja suomalaistuotteita.


UNI QLO myy myös kasseja. Tämä on
yksi Modernin taiteen museon tuotteista.
Thaimaassahan tuotteiden aitoutta on usein syytä epäillä. Nyt jo kuitenkin odotan, mikä suomalaismerkki seuraavaksi löytyy Pattayan liikkeestä.


UNI QLO on firma, jonka liikkeitä löytyy ympäri maailman, mutta ei Suomesta. Eikä löydy edes Tallinnasta, jonka kautta moni muodin edustaja on rantautunut meillekin. Lähin liike taitaa sijaita Moskovassa, jos oikein muistan.

Ei kommentteja: