Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 13. maaliskuuta 2014

Hiiohoi Thaimaa, täältä tullaan....

Jormas: Huomenna lähdemme kohti Thaimaata. Edessä on kuuden viikon sessio Pattayaa ja Buddhavuoren toisella puolella olevaa Jontienia. Käytännössä kyseessä on kaksi yhteen kasvanutta kaupunkia.

Blogimmekin varmasti painottuu lähiviikot kertomaan elosta ja menossa Siaminlahden rannalla. Poimin netistä http://pattaya.fi/ sivuilta palasen kiinnostuneille, sillä se kuvaa mielestäni mukavasti, vaikkakin vain pintaa sipaisten mitä ja mikä kyseinen kaupunki on. Joten olkaa hyvät ja tervetuloa kylään luoksemme http://pattayasuomiseura.fi/:


"Pattaya – tuo matkakohteiden kohde, seksiturismin kehto, White Man’s Disneyland, 24/7 party town, jne… Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Pattayasta on kasvanut kansainvälinen, eloisa ja monipuolinen kaupunki sekä turistikohde. Monipuolisuus kuvastaakin parhaiten sitä kirjoa mitä Pattaya pystyy parhaimmillaan tarjoamaan, on Pattayan maine, on se todellinen Pattaya ja vielä se Pattaya mitä moni kutsuu jo kodiksi.

Pattaya matkailu onkin koukuttanut monia ensimmäisen reissusta lähtien ja kohteesta on tullut se ”ainoa oikea” lomakohde, tänne pääsemisen eteen ollaan valmiita tekemään melkein mitä vaan.

Pattayan todellisuus on taasen mainettaan monimuotoisempi. Etenkin keskustan lukemattomat edulliset ruokaravintolat, baarit, yökerhot ja klubit sekä vertaansa vailla olevat ostosmahdollisuudet ovat niitä seikkoja, joiden takia Pattayalle matkustaminen kannattaa. Lisäksi Pattayalla, kuten muuallakin Thaimaassa, ihmiset ovat äärimmäisen ystävällisiä, ja he jaksavat suhtautua ulkomaalaisiin vieraanvaraisesti. Pattayalla voi aistia joka puolelta huokuvan suvaitsevaisuuden ja elämänilon.

Kodin Pattayalta on valinnut yhä useampi länsimaalainen (Farang), kaikista Thaimaan kaupungeista juuri Pattaya tarjoaa eniten palveluita länsimaalaisille ja elämän viralliset asiat hoituvat suht helposti. Kaupungin oma Imigration office palvelee viisumi asioissa, pankki-asiat hoituu helposti ja kaupoista löytyy laaja kirjo länsimaalaisia elintarvikkeita.

http://pattaya.fi/ tarjoaa oman näkemyksensä tuosta ”pienestä kalastajakylästä” ja auttaa sinua alkuun matkatessa Pattayalle. Vaikka meillä on tarjota informaatio paketti kulkuyhteyksistä, liikkuminen Pattayalla tai vaikka lista Suomi-baareista, niin silti jokaisen pitää kokea tämä kohde itse. Varaa lennot, taksi valmiiksi lentokentälle ja rohkeasti kohti uusia seikkailuja. Ennakkoluulottomasti mukaan ja ole kanssamme osa Pattayaa."

Ei kommentteja: