Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 11. tammikuuta 2014

MTV.fi kuvaamassa kotiamme

jormas: Tänään kävi mtv.fi-kuvausryhmä kuvaamassa Merikonttikotiamme Ja siinä sivussa meitä, päivistä, Niilo-koiraa ja minua. Toimittaja sanoi tekevänsä leikkauksen huomenna, joten kuvattu juttu saattaa tulla ulos samana päivänä tai paremmin iltana. Kympin uutisissa kevennyksenä tai uutisena tai jonain muuna. Ja jonain muuna ajankohtana. Mukavia hemmoja, jotka taitavat saada oikein koulutuksen kuinka innostaa kuvattavia jutun kohteita. Nyt siis meitä. Toki sekin riippuu jutusta, sillä ei kai esimerkiksi suru-uutisissa ketään innosteta?

Talvi saattaa lumineen tulla viimein Etelä-Suomeenkin koska pakkasta on muutama askel. Sorsat uivat kuitenkin vielä sitkeästi Pikkulammessamme. Mutta lähtölaskenta on heillekin alkanut. Ja sen myötä muutto Koskenmäen mattolaiturin kupeeseen, jossa vesi pysyy sulana koko talven. Jostain luin, että sorsat olivat munineet, hautoneet tai peräti saaneet poikasetkin. Että jos on meikäläisellä kuuppa sekaisin, niin näin taitaa olla monen muunkin luomakunnan eläjän laita.

Päivis löysi tänään puoli vuotta kateissa olleen medialaitteeni, joten siinä samassa löytyi vanhoja valokuviakin käyttöön tai muuten vaan pällisteltäväksi. Digikuvausmahdollisuus sekä otosten lähettäminen sähköisesti langattomana vaikka minne ovat nostaneet valokuvauksen uuteen loistoonsa. Kuvien ottaminen nykyisin on myös niin helppoa, että itse kullekin syntyy helposti muistoja. Rakkaita ja vähemmän rakkaita.

Ei kommentteja: