Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 23. elokuuta 2013

Merikonttikodin sisustaminen jatkuu

päivis: On vielä paljon asioita, joiden valmistuminen ei ole meistä kiinni. Sähköt muun muassa ovat edelleen samalla tolalla kuin maanantaina. Lieden asennuksessa on ehkä jotain korjattavaa, sillä levyistä kaksi ei lämpene lainkaan. Kahta toimivaa olemme kuitenkin jo eilen käyttäneet. Uusia perunoita ja kananmunia keitimme ensiruoaksemme. Tänään kävimme Gigantissa hakemassa lieden suomenkieliset käyttöohjeet, joten uuniakin voisi varmaan kohta kokeilla. Puuttuvat pesukoneen ja astianpesukoneen kotimaiset ohjeet luvattiin lähettää sähköpostitse.

Tänään otimme Merikonttikodin eteistilan haltuun ja siitä tuli mielestäni jopa enemmän kuin eteinen. Molemmat eteisen Ikea-kaapit on kasattu ja myös suuri Ikean valokuvataulu, jossa on riippusillan kuva. Mäkelänkadulta haimme myös vanhoja kalusteita eteiseen ja Biltemasta polttopuutelineen takan viereen.

Kalustuksesta ei enää paljon puutu. Piha alkaa olla täynnä uusien kalusteiden suojapahvia, joten seuraavaksi täytyy siirtyä ulos siivoamaan. Vaikka kanit edelleen näyttävät syövän innolla pahvia, ei valtaisa pahvikasa sentään katoa niiden mahoihin.

Niilo ottaa kaiken ilon irti lattiatasolla olevista ikkunoista. Se jaksaa kytätä päivät pitkät pihalla liikkuvia kaneja ja sorsia, ellei sitten ole ulkona samoissa aikeissa. Sen unen tarve joko vähenee täällä Tuusulassa tai sitten se vaipuu tosi syvään uneen niinä hetkinä, kun malttaa nukkua. Aamulla se virkistyy jo kuuden aikoihin ja joskus sitä ennenkin.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea uuteen Duo-kotiin. Näyttää tosi viihtyisältä. Terkkuja myös Niilolle ja kaneille sekä muille Jokilaakson asukeille!
toivoo Meri Lokki