Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 24. elokuuta 2013

Käkenä kellossa

jormas: Myös minä jatkan Merikonttikodin sisustamisen merkeissä. Tänään oli sorvin ääressä Selkin miehet Heikki ja Max. Ja valmista tuli, vaikka työpäivä oli entisaikojen lauantaityöpäivän mittainen. Saimme antennijohdot sekä sähköjohdot sisään, sillä tähän saakka piuhat ovat Duokotiin tulleet ikkunan raosta tai välistä. Nyt toimivat myös sähköliesi, ilmalämpöpumppu ja lämmön talteenotto.

Duokodin käkikello tanssijoineen on
varmasti yksi Suomen komeimmista
Mutta syksy tulee, se näyttää olevan varma. Kun aamusella hipsimme seitsemän maissa Jokilammille uimaan, oli ilman lämpötila vain pari astetta plussalla. Vesi kuitenkin vielä reippaat 15 astetta, joten mikä siinä on polskiessa. Sen verran virkistävää se kuitenkin on, että kyllä siinä Nukku-Matin unihiekka karisee silmistä.

Mutta ettei päihdetyö kokonaan unohtuisi, sain entisen työnantajani tempauksista taas vaihteeksi hieman pohdittavaa. Tällä kertaa kyseessä on Tuusulan Mutterimaja, jonne työntekijän puoliso, joka on tehnyt merkittävää vertaistukityötä, on saanut paikkaan porttikiellon. Syyksi on riittänyt, että puoliso on yksikössä töissä. Kyllä menee Sininauhasäätiö käsittämättömään suuntaan, josta on ammatillisuus kaukana. Mutta seurataan tilannetta, sillä päätös on vastoin Raha-automaattiyhdistyksen avustuspäätöksiä ja luulenpa, että siitä ei pidä palveluiden ostajakaan. Tosin nyt lienee tilanne saanut uuden käänteen, koska työntekijä on päättänyt työsuhteensä, joten nyt pitää löytää uusia syitä, uusia kyykyttämistapoja tai uusia tapauksia.

Ei kommentteja: