Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 2. heinäkuuta 2013

Merikonttikoti kesti sateen

päivis: Maanantaille ennakoitua sadetta ei saatu, joten Duokoti pääsi perille kastumatta. Viime yönä se sen sijaan taisi saada kunnolla vettä niskaansa. Ainakin Tuusulassa satoi hetken aikaa niin kovaa, ettei sellaista ole koettu ihan mies- tai naismuistiin. Duokodin liitoskohtaa ei edes oltu tiivistetty. Sen päälle oli vedetty vain teippi, joka sitten näytti pitäneen sateen ulkopuolella. Tänään tiiviste ja muut liitosasiat on jo saatu paikoilleen ja kuntoon.
Duokoti asettautui hyvin samanhenkisten, ehkä modernia
funkista edustavien omakotitalojen viereen ja väliin. 
ON TUOTTEEN parvisänkykin tuotiin eilen pihaan. Käväisin firman sivuilla http://www.ontuote.fi/ ja tuotevalikoimaa katsellessa tuli mieleen, että ehkä joku voisi ajatella, että viisaampaa noidenkin olisi ollut hankkia kuusamolainen seniorisänky. Mutta pitäähän ihmisellä jonkinlaisia vanhuusmittareita olla. Kun emme enää pääse parvelle tai sieltä pois (aika pelottava ajatus), niin sitten pitänee harkita jotain muuta leposijaa. Matkakodin vanhuusmittarini on alas laskettava sänky, jonka nostaminen päiväasentoon ohjaamon ylöpuolelle ei selvästikään suju enää niin reippaasti kuin muutama vuosi sitten.

Sänkyyn on pitänyt etsiä myös patjaa, joka ei tietenkään saa olla kovin korkea, sillä parven yläpuolellekin pitää jäädä tilaa. Muuten alkaa ahdistaa. Yhdessä kalustefirmassa ei oikein ymmärretty ajatusta siitä, että patjan pitää tosiaankin olla ohuempi kuin 20 cm. Taisimme jo päätyä 13 centtiseen, hieman kovemman sorttiseen patjaan. Sellaiseen olemme Matkakodissakin tottuneet.

Parvisänky on edelleen paketissa peräkärryssä kuomun alla. Se olisi ollut vain tiellä, jos se olisi viety Hyvinkäälle. Paketissa ovat myös vielä muun muassa suihkukaappi ja Multoa-ekokäymälä. Samoin jääkaappi, liesi ja astianpesukone odottavat vientiä Hyvinkäälle ja paikoilleen asentamista.

Ikeasta ostettujen kaappien paikkaakin on taas mallattu ja päädytty siihen, että kaksi samanlaista kaappia tulee rinnakkain ja yksi niitä vastapäätä. Mutta niiden kanssa taiteilemme vasta messujen jälkeen Jokilaaksossa.

Ei kommentteja: