Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 6. heinäkuuta 2013

Kalusteita merikonttikotiin Asuntomessuille

päivis: Tänään vietiin peräkärryllinen kalusteita Hyvinkäälle. Aikaansaannos näyttää vielä vähän valjulta. Väriä ei ole kuin keittiössä, joka on siis kirkkaan punainen, kuten on useasti kai tullut mainituksi. Mutta homma on vielä kesken, joten toivoa sopii, että sitä väriäkin ja rekvisiittaa saadaan lisättyä.

Tuusulassa postilaatikossa oli aamulla jonkin sortin virallinen, Lehtiyhtymän tekemä messujulkaisu. Siitä haimme turhaan juttua Merikonttikodista. Siitä oli vain maininta kahden muun vaihtoehtoisen kohteen kanssa. Mutta viikolla ilmestyneessä Tekniikan maailman Rakennusmaailma-lehdessä meistä ja Duokodista olikin sitten kahden sivun juttu. Jutun teksti näytti taas kovin tutulta ja miksi ei olisikaan, sillä se oli omaa tuotantoani. Ja Niilokin oli päässyt taas kanssamme lehden kuvaan.

Suurin keskeneräinen urakka Duokodin sisällä ovat sähkötyöt. No, onhan tässä vielä neljä päivää aikaa näprätä johtojen kanssa. Maanantaina paikalle pitäisi tulla LVI-asentaja, jonka jälkeen kai kaikki vesikalusteet ovat paikoillaan ja asennettuina.

Mutta tohinaa riittää muissakin kohteissa. Lähes naapurissa, kohteessa 31, tehtiin pihatöitä, joihin osallistuivat näköjään myös lapset. Ainakin osalle heistä jää varmaan mieluisat muistot oman kodin (?) pihatöistä, kun tenavat pääsivät myös työkoneen koppiin kuskin kanssa siirtelemään multaa ja pihalaattoja.

Duokodin lattiamateriaaliksi valittu tumma muovimatto näyttää ihan mukavalta. Tänään jäi kuvat ottamatta, yritän kuvata huomenna, jolloin varmaan taas käväisemme viemässä Hyvinkäälle lisää kalusteita.

Ei kommentteja: