Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Merikonttikodin pohjapalkit

päivis: Tänään piti kuljettaa kaksi Duokodin alle tulevaa betonipalkkia Hyvinkäälle ja kaksi tänne Jokilaaksoon. Ei kuljetettu kumpaankaan paikkaan, sillä hommaan sovitun kuorma-auton nosturi oli epäkunnossa. Huomiseksi saadaan toivon mukaan varmempi laite hoitamaan homma.

Jokilaaksossa siirsimme Matkakodin toiseen paikkaan (jo neljäs asumispaikka tänä kesänä). Tällä kertaa se katsottiin laajennetun parkkipaikan laidasta, josta saimme nyt myös näköalan Jokilammelle. Samalla voimme tiirailla, innostuvatko lepakot uusista pesäpöntöistään. No tuskin sentään näin äkkiä ja emmehän me oikein öiseen aikaan jaksa valvoakaan.

Hyvinkäältä tuli tänään sähköpostia ja pyyntö tarkistaa Duokodin talotauluun tulevat tiedot. Hyväksyimme tiedot, joissa muun muassa todetaan, että kohde (29) on nimeltään Merikonttikoti ja sen slogan on Vaihtoehtoista asumista liikuteltavassa kodissa. Paikalleen jäävissä omakotitaloissa on tehty pihasuunnitelmat, joita meiltäkin joku lehti tivasi ja ilmoitti tulevansa kuvaamaan joskus päivänä, joka on jo taakse jäänyttä elämää. Duokodin talotauluun tästä tulee maininta, että pihasuunnittelua ei ole tehty, koska Merikonttikoti siirtyy messujen jälkeen Tuusulaan.

Konttien siirto Hyvinkäälle tapahtuu siis ensi maanantaina. Ikkunalasien ja kaiken muun särkyvän puolesta peukkua kannattaa pitää myös siksi, että maanantaina ei sataisi. Sateinen sää saattaisi tarkoittaa, että Duokoti joutuisi läpikäymään vielä jonkinlaisen pesun, ennen kuin se olisi näyttelykunnossa. Monenlaista näprättävää joka tapauksessa joudutaan tekemään vielä paikan päälläkin, sisustuspuuhien lisäksi.


Ei kommentteja: