Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Bangkok Pattaya Hospital

jormas: Kun viisi viikkoa sitten tulimme Pattayalle, stopattiin yöksi Singaporeen. Menimme heti seuraavana päivänä vesille ja sain maistaa aurinkoa oikein isän kädestä. Koin todeksi, että vesi on täynnä tuhansia peilejä, jotka moninkertaistavat auringonsäteet.
Sen ansiosta  poltin kasvoni ja siinä sivussa myös huulet. Kasvot paranivat, vaan huulet ei.
Apteekeissa tuli ravattua testaten koekaniinina erilaisia niistä tarjottuja lääkkeitä aina herpes-rohtoihin saakka.

Minua palvelemassa oli koko sairaalarakennus henkilökuntineen
Mutta ei apua mistään, joten nyt reippaan kuukauden kärvistelyn jälkeen suuntasimme Bangkok Pattaya Hospitaliin, joka  on maailman kuulu hoidostaan, mutta  myös palveluistaan.

Suomessa en ole saanut luksushotellissakaan niin hvyää kohtelua kuin tänään sairaalassa. Ja ekstrana  halutessaan palvelun saa myös suomeksi. Vaan sitähän ei tarvittu, sillä mukana oli päivis, jolla on sana hallussa englanniksikin.

Luulen, että koko elämäni aikana en ole käyttänyt matkavakuutusta yhdenkään sairauden tai vamman hoitamiseen, joten johan se oli aikakin.
Lääkäri tai oikeastaan minä en sitten tarvinnutkaan juurikaan päivistä tulkiksi, sillä lääkäri hoiti varsinkin infohomman Googlen kääntäjän avulla, joka sekin toimi loistavasti.
Myöskään lääkkeitä ei tarvinnut lähteä hakemaan mistään apoteekista tai muualtakaan, vaan sairaalasta ne saa mukaan.
Se onkin seikka, joka on minua Suomessa ihmetyttänyt vuosikymmenten ajan. Miksi meillä eivät apteekit ole terveyskeskusten ja sairaaloiden yhteydessä?

Nyt sitten toivotaan, että rohdot auttavat ja minusta huulineen tulee entistä ehompi.

Ei kommentteja: