Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 22. maaliskuuta 2013

Kroisos Pennoset, osa 2

jormas: 7696 steps. Eilen törsäsin ja ostin Timex-kellon, jossa on askel-, matka- ja kalorimittarit. Jä tänään kävelin sen mukaan edellä mainitun askelmäärän.

Mutta sitten toiseen asiaan.
Anonyymi lukijamme ja blogikommentoijamme harrastaa sitä mitä moni muukin. Hän lukee sanan sieltä ja toisen täältä ja niistä hän sitten muodostaa omaan mielentilaan passelin kokonaisuuden, jonka hän ilmaisee haluamallaan tavalla haluamassaan paikassa. Tällä kertaa meidän blogimme ansiokkaana kommentaattorina. Se onkin hänen oikeutensa ja kaikkien muidenkin sekä yksi blogimme tarkoituksista. Johtuneeko suuresta suustani, mutta enemmänkin saisi olla mielipiteiden kirjoa.

Kommentaattorille ei kuitenkaan riittänyt raukalankamallini tuloista  Thaimaassa ja Suomessa vaan hän on sitä mieltä, että thaimaalainen voi käydä 250 euron kuukausipalkalla useammin ABC-asemalla syömässä kuin Anonyymi suomalainen yli 2500 euron palkalla, jonka hän saa alle viiden viikkotyöpäivän työrupeamista.
Esimerkkini mukainen thaimaalainen sen sijaan tarvtsee 250 euron bruttopalkkaan 7-päiväiset työviikot ja usein kymmenen tunnin työpäivät, joten omalla  laskuopillani en pääse kiinni, mitä mahtaa nimetön kirjoittaja tarkoittaa.

Yhdessä asiassa olen hänen kanssaan kuitenkin samaa mieltä. Että keskiverto thaimaalaisella saattaa mennä häntä paremmin. Se ei kuitenkaan johdu rahan määrästä pussissa tai lompakon pohjalla, vaan elämän asenteesta, jossa varsinkaan päällimmäisenä ei ole valittaminen eikä toisten kadehtiminen.

 

Ei kommentteja: