Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 26. maaliskuuta 2013

Feikkiferrari

jormas: Elo on Thaikotimme ympyröissä asettunut uomiinsa ja paljon on tullut jo tutuksi käyneitä rutiineja. Toki uuttakin keksitään joka viikolle jotakin.
Ehkä yksi mukavimmista, mutta ennen kaikkea hyödyllisimmistä on lähes joka-aamuinen kävelylenkkimme, joka pituudeltaan on 5-10 kilometriä.
Mutta ei se ole pelkkää kävelyä. Useimmiten  matka pitää sisällään punnituksen virallisella punnituspaikallamme, poliisiboxin edessä olevan 7 Eleven kaupan ovisuussa olevalla, yhdellä bahtilla toimivalla vaa'alla.

Aamulenkkiin sisältyy myös oikeastaan aina aamupala, joka usein on sodawateria kyytipoikana syöty egsalad eli munasalaatti. Sen syömiseen oiva paikka on KISS, joka on auki yötäpäivää.
Joskus ja aika usein on vaihtoehtona rantatuolissa aamu-uinnin jälkeen popsittu fruitsalad, neljää eri hedelmää sisältävä herkkulautanen.
Rannalla tulee usein pisteltyä vielä munkkikahvit päälle, joka sitten palauttaakin lenkille poltetut kalorit. Mutta hällä väliä, paino on hallinnassa ja plussaa jää joka tapauksessa fyysisen kunnon ylläpito ja kohoaminenkin.

Kuvassa kadulta bongattu Feikkiferrari, jossa merkkikin oli Maranellon keltainen. Vaan eipä ollut merkissä Ferrarin orhia, vaan oli Thaimaan norsu. Aika paljon aamulenkillä tulee siis otettua valokuvia, sillä aina on jotain kuvattavaa, koska kuviahan voi ottaa nykyisin tosi helposti satamäärin eikä se maksa käytännössä mitään. Kuvia voi sitten siirrellä omiin kansioihin säilytettävät ja loput deletoida bittiavaruuteen.

Aamulenkki kuitenkin päättyy joka kerta joskus. Usein se matkan aikana on muuttunut päivälenkiksi ja takaisin kotona olemme joskus iltapäivällä. Tai ei oikeastaan suoraan kotona, sillä vuokrasopimukseemme kuuluu laadukkaan hotelli Soi Welcomen laadukkaan allasosaston käyttöoikeus. Viimeistään siellä tulee käytyä postit läpi, sillä kellon ollessa täällä 14, os se Suomessa  vasta 9 aamulla.

Ei kommentteja: