Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 23. helmikuuta 2013

Merikonttikodin sisustus jatkuu

päivis: Tänään on hankittu materiaalit ja muut tarvikkeet, jotta Duokodin rakentaminen etenee, vaikka emme olekaan paikalla. Se tarkoitti peräkärryllistä tavaraa. Matot asuinhuoneisiin, tekniseen tilaan ja kylppäriin ovat nyt Samarian hallilla Vihdissä. Siellä on myös suihkukaappi, josta ajattelimme, ettei se voi olla hyvä, koska oli niin halpa. Aika näyttää.

Ostimme myös kylppäriin pesualtaan, lasisen puolipallon. Keittiöön tuli hankittua kaksi pyöreää allasta, joista toinen on aivan matala ja sen päällä on puinen leikkuulauta. Yhtä hyvin se toimii laskualustana, joka pitää olla lieden vieressä. Lieden toiselle puolelle tulee astianpesukoneen päälle taso, jonka materiaalin myös valitsimme tänään.

Lisäksi ostimme kolme ulkovalaisinta, yhden jokaisen oven viereen. Ulko-ovia meille tuleekin 50-neliöiseen asuntoon ihan hulppeasti.

Duokoti on edistynyt tästä tilanteesta, joka on kuvattu pari
päivää sitten. Perällä näkyvään päätyyn tuleva tekninen
tilakin on jo eristetty seinällä kylppäristä.
Vihdissä ei aina ensisilmäyksellä huomaa, että rakentaminen on edennyt. Tosiasiassa edellisestä käynnistä edistystä on tapahtunut muun muassa eristämisen osalta ja tekninen tila on erotettu seinällä kylppäristä. Teknisen osan ja kylppärin väliin tulee vielä eristettä, joka toivon mukaan vaimentaa vesipumpusta lähtevää ääntä. Sosiaalikontissa sen ääneen on jo tottunut, mutta on tietysti kiva, jos Duokodissa pumppu ei ole niin äänekäs. Sähköjohdoillekin on varmaan jo tehty kaikki putkitukset valmiiksi. On oikeastaan vähän sääli, että emme ole näkemässä sisustamista, mutta varmaan on ihan yhtä mukavaa, kun seuraavan kerran pääsemme käymään Vihdissä, Duokoti on jo lähes valmis.

Ei kommentteja: