Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 6. joulukuuta 2012

Linnan juhlat

Kamerani edessä on käväissyt jokunen
Linnan juhlissa nähty. Esimerkiksi
vihreiden kansanedustaja ja Helsingin
kaupunginvaltuutettu  Outi Alanko-
Kahiluoto.
päivis: Taas on katseltu yhtä vuoden TV-suosikkia eli Linnan juhlia. Etukäteen vihjailtiin, että Niinistö tuo juhlaan jotain uutta. Aika perinteiseltä ilta on ainakin tähän mennessä näyttänyt, vaikka aikaisempaa enemmän juhlaan on kutsuttu ns. tavallisia ihmisiä. Tai sitten Ylen tämänkertaiset selostajat ovat aiempaa paremmin perillä vieraiden taustoista. On ollut raksamiestä, projektityöntekijää ja siihen malliin.

Muistan jostain vuosikymmenten takaa, kun istuin kaverini Riikan kanssa bussissa matkalla jonnekin Ernos-keikalle. Olisiko ollut joku 1970-luvun alun itsenäisyyspäivän ilta. Samassa bussissa oli meitä muotitietoisempia neitokaisia. Mehän emme silloin edes seuranneet muotia, jos nyt oikein muistan. Ehkä juuri sinä itsenäisyyspäivänä juhlaa ei näytetty televisiossa, ja neidot harmittelivat sitä, että juhlia olisi mukava katsella, kun sieltä voi ottaa vinkkejä omaan pukeutumiseensa.

Täytyy tunnustaa, että vaikka tuosta tapahtumasta on kulunut jo melkoinen tovi, en kyllä itse ole kertaakaan omia vaateostoksia tehdessäni muistellut, mitä kenelläkin on ollut linnassa päällään. Ei, vaikka olisin minkälaista juhlavaatetta ollut hankkimassa.

Ei kommentteja: