Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 27. elokuuta 2012

Konttikodille tilapäinen rakennuslupa

päivis: Posti toi tänään odotetun ja hieman pelätynkin kirjeen. Kirjeen sisältö oli kuitenkin toivotunmukainen: saimme konttikodille viiden vuoden tilapäisen rakennusuvan, kuten lupaa oli haettukin. Lupatekstissä todetaan, että se koskee merikonteista rakennettavaa, siirrettävää koerakennusta, jossa testataan asumisen tekniikoita ja käytäntöjä.

Konttikotiprojektin voi siis sanoa olevan hyvässä myötätuulessa. Kontit on Vihdissä Samarian halleilla käännetty kyljelleen pohjien eristämistä varten ja eristeet on tilattu - elleivät sitten ole jo tulleetkin Selkiin. En ole Vihdissä tänään käynyttä Jormaa siitä vielä ennättänyt haastatella.

Tällä viikolla on myös tarkoitus tehdä pihatöitä. Olemme edelleen varautuneet siihen, että konttikoti sijoitetaan paikkaan, johon sitä alunperin suunnittelimme. Hakemuksessa sen paikka kuitenkin osoitettiin kohtaan, jossa pidämme Matkakotia. Siihen sen luultavasti sijoitammekin ja Matkakoti saa siirtyä alkuperäiselle konttikodin paikalle. Olemme niin kiintyneet Pikkulammen maisemaan ja sen rannalla ruokintapaikalla touhuavien lintujen ja kanien seuraamiseen, että melkeinpä säälittäisi siirtyä pihapiirin toiselle reunustalle.

Ei kommentteja: