Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 13. elokuuta 2012

Asuntomessut tavoitteeksi

jormas: Jokunen sana Konttikoti-projektista ja sen tämän hetkisestä tilanteesta. Ehkä tällä hetkellä suurin yllätys on, että toisen kerran mennään harhaan osan suunnittelijoiden kanssa. Vaikka heillä on osaamista ja taitoa vaikka muille jakaa, niin jotain silti puuttuu, että heidät saisi mukaan aitoon kehittämiseen. Ehkä oma vaikeutensa on myäön kuulla tilaajaa, vaikka se on myös lystin maksaja. Puuttuu into kehitämiseen, vaikka sen ymmärränkin, että miksi jollakin arvonsa tuntevalla suunnittelijalla olisi sydämenpaloa jollekin merikonttivisiolle? Ei sitä ole, vaikka edellä mainittu arvostus tai ainakin arvo minun silmissäni ja asteikossa rapiseekin, sillä mitä merkitystä tässä hektisessä maailmassa on minun pisteytykselläni.
Konttikerrostalo Hollannissa
Tänään kuitenkin Lvi-Timon, eräänlainen Pelle Pelotoman kanssa istuttiin tunti tai pari ja yksinkertaistettiin ja sen jälkeen yksinkertaistettiin. Lopputulos tai ainakin suunnittelun suunta on nyt muidenkin kuin arkkitehtien osalta mieleni mukainen. Arkkitehdit Annika Groop ja Jyrki Tiensuu ovat osaltaan tehneet koko ajan ansiokasta työtä.
Tavoitteeksi laitamme tällä hetkellä, että olemme sekä Sinkku- että Duokodin osalta ensi kesänä Hyvinkäällä valtakunnallisilla asuntomessuilla esittelemässä Konttikotejamme.

Ei kommentteja: