Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 10. tammikuuta 2012

Rabbit Resort

Huomenna lähdemme kohti lentokenttää ja koto-Suomea. Yön aikana saamme takaisin sen viisi tuntia, jonka tänne tullessamme menetimme. Tuliaisiakin tuodaan Jokilaakson eläinkunnalle. Niilo-koira saa piraatti Angry Bird pehmolelun, josta päivis taisi blogissa julkaista kuvankin. Myös Kanikonttorin henkilökunta, josta tallessa oli lähtiessämme Ykkönen ja Kolmonen, saa meiltä paikallista kaninruokaa. Ja sitten Jokilaakson lintulauma, jolla on kaksikin seisovaa lounaspöytää koko talven pihapiirissä. Heille tai niille tuomme jotain tosi ekstoottista. Nimittäin papukaijoille tarkoitettuja siemeniä. Tämä kaikki sillä varauksella, että tulli ei niitä mahdollisesti löytäessään luokittele huumausaineeksi tai jonkun huumepuun siemeniksi.
Rannalla kävellessämme tutustuimme myös paikalliseen Kanikonttoriin tai ainakin kanien majataloon.Luksusta olivat olot. Vihreätä joka puolelle, joten Jokilaakson Sosiaalikontin alla kotiaan pitävät Ykkönen ja Kolmonen olisivat olleet haltioissaan. Pikkuisen ehdimme kävelemään piha-alueella ennen kuin vartija tuli ja ajoi meidät pois. Vaan kallis ja hieno oli paikka. Kymmenen yön yöpyminen Rabbit Resortissa maksaa saman verran kuin Thaikotimme Soi Welcomella vuodessa. Paikallista Kanilandiaa ylläpitää herra ja rouva Rabbit, jotka kyllä kuvan perusteella näyttivät aivan ihmisiltä.
Matka on kertakaikkiaan ollut mukava, johon on sisältynyt sopivia annoksia töitäkin. Että ei mene liian samettiseksi, kirjoitan työstä tai sen tekemisestä jotain kielteistä. Se on ihmisten, lähinnä työtovereiden haluttomuus tai muu vaikeus kommunikoida sähköpostilla työasioista. Se on sangen merkillinen ilmiö. Jos keskustelen livenä jonkun kanssa, yleensä hän vastaa. Jos soitan jollekin, niin yleensä silloinkin vastaataan. Tosin siinäkin on poikkeutensa, jos soittajan nimi tai määrätty tuttu numero näkyy näytöllä. Tähän ilmiöön on omat, alamittaiset syynsä, jotka jätän kirjoittamatta. Ja sitten ovat sähköpostit määrätyille henkilöille, joihin he eivät yleensä vastaa. Kun olin johtavassa asemassa he vastasivat, joka sekin on mielenkiintoinen asia.

Ei kommentteja: